2777
2789
عنوان

کمک کنین تروخدا درد دندون عقل دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5984 بازدید | 46 پست

سلام عزیزم.

به کلینیک مراجعه کنین.

من نمی‌دونم الان دندون عقلتون توی چه حالتی هست

ممکنه درد از چیز دیگه ای باشه

درسته توی سه ماهه اول هستین ولی اگر درد اورژانسی باشه انجام میدن

حتما برین حضوری. استامینوفن هم هر شش ساعت استفاده کنین.

التهاب لثه هم توی بارداری شایع هست.. 

البته فرم درد دندونتون که گفتین به گوش تون زده طبیعی نیس و حتما دکتر برین.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اثری نداره کارم ازاینا گذشته 

تا پنج روز باید تحمل کنی. بعدش یهو دردش از بین می‌ره. 

چاره ش فقط حوله گرم و ایناس. مامانم بکار دیگه م می‌کنه. آرد رو تفت میده و روغن حیوانی میزنه بش میشه مثه خمیر.. داغ باشه اما مراقب باش نسوزی.. اندازه دوتا گردو میذاری رو دندونت .نگه می‌داری زیر لپت. حدود نیم ساعت. بعد میشوری.. اگه عفونت داشته باشه عغونتش رو میگیره. هم اینکه دردش کم میشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
سلام عزیزم. به کلینیک مراجعه کنین. من نمی‌دونم الان دندون عقلتون توی چه حالتی هست ممکنه درد از چی ...

لثه هام بود الان دوروزه دندون عقلم بشدت درد میکنه اومده بیرون همش ولی کامل رشد نکرده 

سلام عزیزم. به کلینیک مراجعه کنین. من نمی‌دونم الان دندون عقلتون توی چه حالتی هست ممکنه درد از چی ...

چرا طبیعی نیست.. اتفاقا درد دندون عقل میزنه به گوش. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
تا پنج روز باید تحمل کنی. بعدش یهو دردش از بین می‌ره.  چاره ش فقط حوله گرم و ایناس. مامانم بکا ...

عفونت نداره من ازوقتی فهمیدن حاملم دندون درد دارم هی بیشترم میشه 

امتحان میکنم مرسی از کمکت

اگه واقعا از دندون عقل باشه.. ممکنه التهاب لثه اطرافش باعث درد شده چون داره رویش می‌کنه. و به خاطر تجمع مواد غذایی اطرافش ملتهب میشه. 

گاهی میان اطراف دندون عقل رو شست و شو وجرم گیری میکنن و التهاب کم میشه و درد ساکت میشه

فقط مراجعه حضوری به کلینیک در اسرع وقت 👍

برو دندون پزشک برات پانسمانش کنه یا بکشه چون هفته های اول هستی ایرادی, نداره منم دو تا از, دندونامو ...

البته اول از, دکترت اجازه بگیر دکتر من که گفت قبل یازده هفتگی ایرادی, نداره