2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از لحاظ مالی تامین باشن و بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 146 پست
واعی دقیقا عین منی عاشق استراحتم حالا بعضیا نمتنن بیکار باشن جنب و جوش میکنن😱مثلا پارتنرم گف ازدواج ...

اره بابا من خیلی راحت طلب و تنبلم الکی به خودم زحمت نمیدم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میشه پستامو بخونی لطفا؟پشیمون نشدی اجی؟

نه پشیمون نشدم

کار کردن برا خانوم بنظرم سخته

مخصوصا بعد از ازدواج چون هم کار خونه هم بیرون هم خفظ روابط و مدیریت مهمانی ها

البته این نظر منه فقط

من کارم رو رها کردم

در عوض باشگاه و کلاس موسیقی و گاهی دور همی با دوستام و اینارو دارم

و اگر انتخابش کردی در نظر بگیر که اون اقا اخلاق خوبی داشته باشه که حالت تو خونه خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش خیلی میترسممنو دوس دارهخونواده هامون مث همنخونوادش خوبنظاهرش خوبوضیعت مالیش اوکیهمیترسم که اشت ...

خب عزیزم خدا رو شکر رشتت طوریه که از تو خونه و غیر حضوری هم میتونی کار کنی یعنی اگه شک داری که در آینده پشیمون بشی میتونی تو خونه ادامه بدی و دست از پیشرفت نکشی👌 من که از خدامه همسرم یه کار دوم پر درآمد راه بندازه و نیازی به حقوق من نباشه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اگه پس فردا تو زرد از اب در اومد و ی شغل رسمی نداشتم چی؟اگه اینو زد توسرم چینمیدونم....میتونم شغلی ک ...

همین شعلی که تو خونه میتوتی داشته باشی کلی درآمد توشه ...خیلی خیلی بیشتر از حقوق رسمی اداره...

ببین فقط با همسرت اتمام حجت کن ببین :

۱_ در نظر داره ماهانه  چقدر در اختیارت قرار بده برای مخارج ماهانه( درستش اینه که اول هر ماه یه مبلغ به کارتت بریزه و شما به دلخواه اونو خرج کنی) ..به نظرم کمتر از۱۵ تومن برای خرجای الان واقعا به درد نمی خوره  و بعضی آقایون هیچ اطلاعی از خرج و مخارج یه زن در طول ماه ندارن و همینجوری یه قولی میدن 

۲-شغل خودش جای پیشرفت داره؟ چون حقوق ۶۰_۷۰ تومن برای زندگی ۴ نفره با بچه و اینده بچه و خرج مدرسه و تفریح و مسافرت و اینا واقعا واقعا کمه و همسرت یا باید شعل دوم داشته باشه و یا شغل خودش جای پیشرفت زیادی داشته باشه....در کل مردی که توقع دارن خانمش دنبال شغل نباشه باید درآمد خیلی خوبی داشته باشه که خانواده تو مضیقه نیفتن 

۳-خونه و ماشین و بیمه داره؟؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من فعلا دانشجو امنمیدونم چیکار کنم

خب الان شغلي نداري و تصميم گيري برات راحت تره

مگر اينكه توي رشته اي درس ميخوني ك اينده كاريش تضمين و با درامد بالا هست

درامدش خوبه ٦٠ ٧٠ تومن ولي اونقدر زياد نيست برا اين حرفي ك زده

خب دانشجويي سنت كمه احتمالا هنوز خيلي فرصت داري ميتوني بعد از درس ب بچه داري برسي و مهارتهاي خودت رو زياد كني و وقتي بچه هات رفتن مدرسه تو هم بري سر كار

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره قبول میکنم حوصله کاربیرون ندارم  تواجتماع بودن  هم فقط سرکاررفتن نیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگن که سرکار نرو ب زندگی و من حواست باشه من کم ندارم ک کم بیاریم تو زندگی..برو بگرد باشگاه خرید بیرو ...

اگر وضع مالیش خوبه راست میگه مهمترین وظیفه زن همسرداری وبچه داری  بی اجر هم نیست اگر کسی همسرش مشکل مالی داره بیرون کارکنه وگرنه چرا خودشو پیر کنه  روحیه مردانه می گیره  واقعا سخته هم خانه داری هم کار بیرون