2777
2789
عنوان

کمک کنین تروخدا درد دندون عقل دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5979 بازدید | 46 پست
 درد که میزنم به گوش طبیعی نیس دیگه ! یعنی شدید شده :))

نه منم نگران بودم.. رفتم متخصص گوش حلق بینی.. تا نوار گوش و شنوایی سنجی هم فرستاد.. گفت درد دندونه.. دندانپزشک هم  گفت گرمی بذار..    منم باردار بودم. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخک گذاشتی؟ میگن میخک هم خوبه .  من الان شش هفته تموم شدم نمی‌دونم برم واسه قلبش یا هنوز زوده ...

من فک‌میکردم ۷هفته ست ولی سنو گفت ۶هفته ست قلبش تشکیل شده بود برو خیالت راحت میشه

اورژانس چیکارمیکنه

منظورم اینکه در سه ماهه اول بارداری 

دندانپزشک فقط کارهای اورژانسی مثل آبسه و عفونت و کنترل درد رو درمان می‌کنه برای خانم باردار 

چون ترجیحا کارای دیگ باید توی سه ماهه دوم باشه ..حتی سه ماهه سوم هم نه. الآنم پاشو برو دندونپزشک بگو درد دارم خودش می‌دونه چیکار کنه . اینقدر نسخه عطاری نگیر واسه گذاشتن روی دندونت. لثه هاتو نابود میکنی.. گوش بده به حرفم من دندونپزشکم :)

واقعا بی حسی تزریق کردن بچه تون مشکلی نداشت

آره بخدا نه خدا را شکر مشکل چی؟ 

اسی بلند شو برو دکتر زنانت باهاش مشورت کن و اگر قبول کرد, نامه ازش بگیر و نشون دکتر دندان پزشکت بده و بگو بارداری. 

اینجا هر کسی, ی نظری, داری, و این جوری فقط, داری درد, میکشی, و خودتو اذیت میکنی 

منظورم اینکه در سه ماهه اول بارداری  دندانپزشک فقط کارهای اورژانسی مثل آبسه و عفونت و کنترل در ...

اخه رفتم دندون پزشکی نامه دکترم بردم یه مسکنم ننوشت گفت باید تحمل کنی 

آره بخدا نه خدا را شکر مشکل چی؟  اسی بلند شو برو دکتر زنانت باهاش مشورت کن و اگر قبول کرد, نام ...

نامه دکتردارم دوتا دندون پزشکم رفتم گفتن باید تحمل کنی کاریش نمیتونیم بکنیم زنگ زدم بیمارستان گفت فردابیا۳ماهه اولم میتونیم بکشیم برات