2777
2789

پسرم ۵سالشه امروز دستش تو باشگا پیچ خورد مادرش بمیره براش چقد گریه کرد منم بجا اینکه ارومش کنم بدنم افتاد ب لرزه نمیتونستم خودمو کنترل کنم ترسمو نشون ندم..بیایدبگید ببینم شماها هم همچین تجربه ای داشتید یا من فقط اینجوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حجم از استرس و نگرانی برای بچتون میتونه بچتون منتقل بشه و بهش اسیب بزنه و در این ه خیلی باید تلاش بکنه که رها بشه ازش لطفا سعی کنید با کمک روانشناس در خودتون حلش بکنید

وقتی اتفاقی میوفته سست میشم نمیتونم حس میکنم مامان ضعیفیم

بعضی ها اینجورین تقصیر توام نیست گلم یه فامیل داشتیم وقتی بچش میافتاد بجای کمک بهش فوری جیغ میزد دوتا دستاشو میزاست رو چشاش تا نبینه 

چندشب پیش پسرم استفراغ میکرد، من فشارم افتاد رعشه گرفتم حالم خراب شد

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

چندوثت پیش هم گلاب به روتون پی پی کرد من یه لحظه دیدم پی پیش قرمزه فکرکردم خونه،چیزی نگفتم فقط ترس رو تو صورتم دیده بود،برگشت گفت نترس مامان چیزی نیس که رنگ آمیزیش کردم😂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم این حجم از استرس و نگرانی برای بچتون میتونه بچتون منتقل بشه و بهش اسیب بزنه و در این ه خیلی با ...

نمیتونم اصلا دست من نیی کنترل دست و پاهامو ازدست میدم همه خیال میکنن زن قویی هستم ولی نمیدونم چرا فقط نسبت ب بچم اینجورم کشش ندارم زود حال خودم خراب میشه یهو وجوودم تهی میشه

منم همینم بعد ازترس شروع میکنم جیغ و داد بدتر بچه هول میشه

من حتی توان جیغ زدن نمیمونه واسم قفل میکنم فکرشو کن میخاستم برش گردونم خونه پاهام جوون راه رفتن نداشتن پاهامو میکشیدم رو زمین

نمیتونم اصلا دست من نیی کنترل دست و پاهامو ازدست میدم همه خیال میکنن زن قویی هستم ولی نمیدونم چرا فق ...

روانشناس حتما میتونه کمکتون بکنه 

اگر شرایط حضوری رفتن ندارید روانشناس انلاین هست برنامه مشورپ رو دانلود کنید 

باید دقیقا متوجه بشید چرا اینطوری هستید ته ذهنتون و تو ناخوداگاهتون‌چی‌میگذره که اینطورین حتما پیگری کنید لطفا

روانشناس حتما میتونه کمکتون بکنه  اگر شرایط حضوری رفتن ندارید روانشناس انلاین هست برنامه مشورپ ...

ته ذهنم همیشه ترس از دست دادن بچمو دارم یا ترس گم شدنش نمیدونم چرا دایم عذابم میده