پسرم ۵سالشه امروز دستش تو باشگا پیچ خورد مادرش بمیره براش چقد گریه کرد منم بجا اینکه ارومش کنم بدنم افتاد ب لرزه نمیتونستم خودمو کنترل کنم ترسمو نشون ندم..بیایدبگید ببینم شماها هم همچین تجربه ای داشتید یا من فقط اینجوریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این حجم از استرس و نگرانی برای بچتون میتونه بچتون منتقل بشه و بهش اسیب بزنه و در این ه خیلی باید تلاش بکنه که رها بشه ازش لطفا سعی کنید با کمک روانشناس در خودتون حلش بکنید
چندوثت پیش هم گلاب به روتون پی پی کرد من یه لحظه دیدم پی پیش قرمزه فکرکردم خونه،چیزی نگفتم فقط ترس رو تو صورتم دیده بود،برگشت گفت نترس مامان چیزی نیس که رنگ آمیزیش کردم😂
میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم این حجم از استرس و نگرانی برای بچتون میتونه بچتون منتقل بشه و بهش اسیب بزنه و در این ه خیلی با ...
نمیتونم اصلا دست من نیی کنترل دست و پاهامو ازدست میدم همه خیال میکنن زن قویی هستم ولی نمیدونم چرا فقط نسبت ب بچم اینجورم کشش ندارم زود حال خودم خراب میشه یهو وجوودم تهی میشه