2777
2789
عنوان

مشكل طلاق

276 بازدید | 14 پست

من همسرم رو خيلي دوست دارم اما بخاطر مشكلات خانواده ها و خودش مجبور شدم تركش كنم الان دوساله ازهم دوريم خيلي دوست داشتم بياد دنبالم برگرديم سر زندگيمون ولي نيومد هيچ حتي خانوادش هم نه زنگي زدن نه خبري ازشون شد حالا ميگه خودم تنهام نوروهم طلاق نميدم بنظرتون چيكار كنم كه طلاقم بده 

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

به خرف زدن اون نیست..برو درخواست بده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
به خرف زدن اون نیست..برو درخواست بده

اگر درخواست بدم ميترسم مهريه رو نده

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر درخواست بدم ميترسم مهريه رو نده

هیچ ربطی نداره خواهرم...۲ساله خودتو علاف کردی...با وکیل اقدام کن..اول درخواست مهریه بعد طلاق ..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اول درخواست مهریه بدین اگه تونست بده یه راه دیگه هست اگه نتونست مهرم حلال جونم آزاد 

مهريه رو داره ميده

شرایط منم کپی شرایط تو‌ بود، همسری که دو سال ازتون دور باشه همون بهتر که نباشه، منم ۲ سال منتظر موندم، تلاش کردم دوباره درست شه رابطمون، نشد شایدم نزاشتن بشه، خدارو شکر هم که نشد

منم مهریمو گذاشتم اجرا، بعدش درخواست طلاق دادم، ولی دادگاها انقدری خستت میکنن که خودت میگی مهرم حلال جونم آزاد، از بعضی خانواده ها برای اینکه خلاص شی باید یه چیزی هم با دستت بدی بهشون

Yaşattığını yaşarsın...dikkat et
هیچ ربطی نداره خواهرم...۲ساله خودتو علاف کردی...با وکیل اقدام کن..اول درخواست مهریه بعد طلاق ..

مهريه توي اين دوسال اقدام كردم داره ميده الان ميتونم بدون اينكه مهريه قطع بشه درخواست طلاق بدم

مهريه رو داره ميده

مسئله شما باید بررسی شه راهکارزیاده یکی ازراهکارهاش که احتمالا شامل شماشه اینه

مدنی و آیین دادرسی مدنی > قانون مدنی > فصل اول: در مورد امکان فسخ نکاح (مواد1121 تا 1132)

ماده 1130 - در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود.

تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد:

1 - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.

2 - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

3 - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.

4 - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.

5 - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

شرایط منم کپی شرایط تو‌ بود، همسری که دو سال ازتون دور باشه همون بهتر که نباشه، منم ۲ سال منتظر موند ...

عزيزم من مهريه رو ميگيرم ميتونم بدون اينكه مهريه قطع بشه دادخواست طلاق بدم

مهريه توي اين دوسال اقدام كردم داره ميده الان ميتونم بدون اينكه مهريه قطع بشه درخواست طلاق بدم

اره،درخواست طلاق بکن...خونه دار بود؟؟جهیزیت؟؟

اره،درخواست طلاق بکن...خونه دار بود؟؟جهیزیت؟؟

نه خونه نداشت جهيزيه هم اوردم خونه بابام

عزيزم من مهريه رو ميگيرم ميتونم بدون اينكه مهريه قطع بشه دادخواست طلاق بدم

آره میتونی درخواست طلاق بدی، از اون گذشته آخه ارزششو‌ داره عمرتو به خاطر مهریه تلف کنی؟ اونجوری که معلومه همسرت مهریتو میده درعوضش نمیخواد طلاقت بده، اگه اینجوریه که تا عمرت هدر نشده یه تصمیم درست و حسابی بگیر

آره میتونی درخواست طلاق بدی، از اون گذشته آخه ارزششو‌ داره عمرتو به خاطر مهریه تلف کنی؟ اونجوری که م ...

بخاطر اذيت هايي كه كرده دارم مهريه رو ميگيرم كه يكم دلم خنك شه گفتم شايد بخاطر مهريه هم شده بركرده

بخاطر اذيت هايي كه كرده دارم مهريه رو ميگيرم كه يكم دلم خنك شه گفتم شايد بخاطر مهريه هم شده بركرده

دقیقا منم به خاطر اذیتاش مهریمو میخواستم، ولی به قدری خسته شدم که بعدش گفتم مهرم حلال جونم آزاد

برگرده هم هیچی مثل اولش نمیشه که، حرمتا از بین رفتن، اینم در نظر بگیر