2777
2789
من بعد ازسزارین دچار آمبولی شدم نفس تنگی خیلییییی شدید گرفته بودم درحدی که اگه میگفتم مامان باید بع ...

منم این علائم رو داشتم.۱۲ روز هپارین زدم

سردردش وحشتناکه.مردمک چشم ادم نمیچرخه بالا رو ببینه..تنگی نفسم داشتم ابدخوردنی حس میکردم دارم غرق میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماهه بیمارستانه ولی تازه متوجه شدن قبلش درد شکم استفراغ حالت تهوع بی حالی وناتوانی درحرکت داشت که ...

کجای شکم درد میکنه؟

دایم حالت تهوع داره یا بعد خوردن غذا؟

میاره بالا رنگ خاصی داره؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
قزوین ولی مامانم تهرانه الان

عزیزم احتمالا از همین امبولی بوده ناراحتیاش این آشنای منم نمیفهمیدن چشه تا بالخره دکتر تشخیص داد و خوب شد آب ریه را خارج کردن انشاالله به امید خدا زودتر بهبود پیدا کنن دعا میکنم 

ازمعده گرفته تاپهلو دایم حالت تهوع داره حدود یه ماهه رنگ خاصی نداره 

کیسه صفراش پر نیست؟

کبد چرب نشده؟ (سونوگرافی کردین)

معده رو آندوسکوپی کردن؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
منم این علائم رو داشتم.۱۲ روز هپارین زدم سردردش وحشتناکه.مردمک چشم ادم نمیچرخه بالا رو ببینه..تنگی ...

من ببخشید استخون واژن اون قسمت دردش وحشتنااااااک بود درحدی بود که کلا فلج شدم یه روز از درد اصلا هیچ حرکتی نمیتوستم به پاهام بدم واقعاااااا دردش فلجم کرد

اینقدر گریه میکردم و خدارو صدا میزدم ازترس میگفتم دیدی بادوتابچه فلج شدم 

همون روزی که دردش شدید بود و کلا فلج شده بودم شبش خوب شدم دیگه 

ولی کلا ازقبل اون ماجراهم خودم نفس تنگی داشتم و هنوزم دارم بخاطر آلرژی ولی نه در اون حد آمبولی

کیسه صفراش پر نیست؟ کبد چرب نشده؟ (سونوگرافی کردین) معده رو آندوسکوپی کردن؟

اندوسکوپی جواب پاتولوژی روفردا قراردکتر ببینه توام ار ای مغز ونخاع که برای اعصابش گرفتیم یه توده کنارکلیه دیدن عفونت شدید هم داره 

اندوسکوپی جواب پاتولوژی روفردا قراردکتر ببینه توام ار ای مغز ونخاع که برای اعصابش گرفتیم یه توده کنا ...

انتی بیوتیک تزریقی بهش میدن؟

انتی بیوتیک تزریقی بهش میدن؟

ببین تا امروز فقط دعا میکردم سرطان نباشه الان نمیدونم منشا این بیماری ازچیه ولی الان فهمیدم اینم به همون اندازه خطرناکه واسه همین دیگه عین مرده متحرک شدم

نمیدونم خواهرم پیششه میگه پرستارا جواب نمیدن که 

روی سرمی که وصل هست رو بخونه

اگر آنتی بیوتیک باشه روش می‌نويسن

در ضمن موقع ویزیت از خود دکتر بپرسین نظرش چی هست.