2777
2789
عنوان

برم پتو بندازم روش❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 30 پست
برو صداش بزن بگو پاشو سر جات بخواب. بعدم بگو دعوا کردیم حق نداری جات رو عوض کنی. همین

ببین من پریودم کلا روانم بهم ریخته دوست داشتم بهم توجه کنه الان اینکارو کرده دوست دارم بزنم از پنجره پرتش کنم بیرون در این حد حالم از رفتارش بهم خورد 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو با پتو همزمان بنداز روش؛😅😅

شوخی کردم ؛زهر ترک نکنی بنده خدا رو‌

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
خودتو با پتو همزمان بنداز روش؛😅😅شوخی کردم ؛زهر ترک نکنی بنده خدا رو‌

پس یعنی بندازم پتورو ؟ احساس میکنم غرورم له میشه

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

پس یعنی بندازم پتورو ؟ احساس میکنم غرورم له میشه

آره؛ بنداز؛

زندگی سخته ؛آدم نباید سخترش کنه؛ گلم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
زن و شوهر که واسه هم غرور ندارن. شما به جای پتو صداش بزن سرجاش بخوابه تا یاد بگیره هیچوقت جاش رو عوض ...

یدفه اینکارو کردم رفتم دنبالش باز امشب تکرار کرده 

پتو بندازی روش یعنی تایید اینکه جاش رو تغییر بده بعدنم تکرار میکنه. فقط صداش بزن سرجاش بخوابه.

نمیخوام اصلا هیچکاری نمیکنم همونجا بمیره