مجتبی_قطعش_کن مدیر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 عنوان برم پتو بندازم روش❓️❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 30 پست دعوا کردیم جاشو جدا کرده الان موندم پتو بندازم روش یا نه تو دعوا هم ۵۰ ۵۰ مقصر بودیم هر دو باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) 1404/08/14 | 03:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 3134 الان مردی زنی چی هستی شما زنه دیگه عزیزم😂 آواکادو سایت🥑
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 برو صداش بزن بگو پاشو سر جات بخواب. بعدم بگو دعوا کردیم حق نداری جات رو عوض کنی. همین ببین من پریودم کلا روانم بهم ریخته دوست داشتم بهم توجه کنه الان اینکارو کرده دوست دارم بزنم از پنجره پرتش کنم بیرون در این حد حالم از رفتارش بهم خورد باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6047 خودتو با پتو همزمان بنداز روش؛😅😅شوخی کردم ؛زهر ترک نکنی بنده خدا رو هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 خودتو با پتو همزمان بنداز روش؛😅😅شوخی کردم ؛زهر ترک نکنی بنده خدا رو 😂😂 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 خودتو با پتو همزمان بنداز روش؛😅😅شوخی کردم ؛زهر ترک نکنی بنده خدا رو پس یعنی بندازم پتورو ؟ احساس میکنم غرورم له میشه باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
_____آدریانو عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 189 من میندازم دل ندارم که😐 درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 من میندازم دل ندارم که😐 یعنی چی باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
moarref_e عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 3500 پس یعنی بندازم پتورو ؟ احساس میکنم غرورم له میشه زن و شوهر که واسه هم غرور ندارن. شما به جای پتو صداش بزن سرجاش بخوابه تا یاد بگیره هیچوقت جاش رو عوض نکنه
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6047 پس یعنی بندازم پتورو ؟ احساس میکنم غرورم له میشه آره؛ بنداز؛زندگی سخته ؛آدم نباید سخترش کنه؛ گلم. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 زن و شوهر که واسه هم غرور ندارن. شما به جای پتو صداش بزن سرجاش بخوابه تا یاد بگیره هیچوقت جاش رو عوض ... یدفه اینکارو کردم رفتم دنبالش باز امشب تکرار کرده باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
moarref_e عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 3500 پس یعنی بندازم پتورو ؟ احساس میکنم غرورم له میشه پتو بندازی روش یعنی تایید اینکه جاش رو تغییر بده بعدنم تکرار میکنه. فقط صداش بزن سرجاش بخوابه.
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 4669 پتو بندازی روش یعنی تایید اینکه جاش رو تغییر بده بعدنم تکرار میکنه. فقط صداش بزن سرجاش بخوابه. نمیخوام اصلا هیچکاری نمیکنم همونجا بمیره باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
moarref_e عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 3500 یدفه اینکارو کردم رفتم دنبالش باز امشب تکرار کرده امشب صداش بزن باهاشم اتمام حجت کن تکرار کنی زنگ پدر مادرت میزنم...
_____آدریانو عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 189 یعنی چی میگم دلم نمیاد سرما بخوره حالا هر بحثی شده باشه برام عزیزه درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘