2777
2789
روی سرمی که وصل هست رو بخونه اگر آنتی بیوتیک باشه روش می‌نويسن در ضمن موقع ویزیت از خود دکتر بپرسی ...

اون سردرنمیاره خودم باید برم خودم تازه بچه سقط کردم ولی دیگه باید برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تا امروز فقط دعا میکردم سرطان نباشه الان نمیدونم منشا این بیماری ازچیه ولی الان فهمیدم اینم به ...

امبولی ریه احتمالا بابت همین هست که این مدت تو تخت بوده و تکون نخورده. بهش ضد انعقاد میدن درست میشه. جای نگرانی نداره از سر گذرونده آمبولی رو.

مشکل اصلیش همون علت دل دردش هست.

گاهی تو آزمایش اولیه جواب آزمایش مشکل خاصی رو نشون نمیده ولی مجدد که تکرار میشه بعضی فاکتورها افزایش داشته. بابت همین گاها آزمایش ها رو مجبورا تکرار کنن تا به نتیجه قطعی برسن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اون سردرنمیاره خودم باید برم خودم تازه بچه سقط کردم ولی دیگه باید برم 

بگو یه عکس از نزدیک از سرم بفرسته برات.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
امتولی ریه احتمالا بابت هیم هست که این مدت تو تخت بوده و تکون نخورده. بهش ضد انعقاد میدن درست میشه. ...

خدالعنت کنه بعضی دکترارو که فقط مریضو موش ازمایشگاهی میکنن دستاش سوراخ سوراخ شده ازبس ازمایش گرفتن ازش چندبارسونو چند بار عکس نوارمغز ام ارای اندوسکوپی فقط مونده کلونسکوپی که اونم قراره بگیرن اینارو هرکدوم تویه بیمارستان جدا جدا گرفتن هربار یکی یه نظر داد

بگو یه عکس از نزدیک از سرم بفرسته برات.

خواهرم گوشیش ساده هست بمیرم برای دختر۳ سالش که کنارم با چشای اشکی خوابیده من بخاطر سقطم خواهرکوچیکم بخاطر بچه ۲ سالش نتونستیم بریم اون بیچاره یه ماهه روی صندلی میخوابه توبیمارستانا

خدالعنت کنه بعضی دکترارو که فقط مریضو موش ازمایشگاهی میکنن دستاش سوراخ سوراخ شده ازبس ازمایش گرفتن ا ...

آزمایش ها رو که مجبورا انقدر ادامه بدن تا علت رو پیدا کنن

از ابتدا یکهو نمیشه ام آر آی مغز داد

ولی اگر تو آزمایشات اولیه چیز خاصی پیدا نشه چیزای پیچیده تر رو باید کنترل کنن

حالا باز خوبه اون توده رو پیدا کردن و همینطور عفونت رو باز همچین هم بی نتیجه نبوده.

امبولی ریه احتمالا بابت همین هست که این مدت تو تخت بوده و تکون نخورده. بهش ضد انعقاد میدن درست میشه. ...

اخه مشکل ریه نداشت ولی الان چندروزه سرفه میکنه تنگی نفس وخلط خونی داره 

آزمایش ها رو که مجبورا انقدر ادامه بدن تا علت رو پیدا کنن از ابتدا یکهو نمیشه ام آر آی مغز داد ولی ...

همون توده رو هم دکتر گفت من متخصص مغزم ببرید جای دیگه الان ۴ روزه بردیم بیمارستان امام خمینی هنوز حتی به خودشون زحمت ندادن سی دی رو نگاه کنن

اخه مشکل ریه نداشت ولی الان چندروزه سرفه میکنه تنگی نفس وخلط خونی داره 

امبولی ربطی به مشکل قبلی ریوی نداره

تحرک کم باشه امکان لخته شدن خون هست اگر به قلب یا مغز بره خیلی خطرناکه مال مادر شما به ریه رفته و قابل درمانه. 

بابت همین میگن رانندگی هم میکنین تو مسافرت ۲ ۳ ساعت یکبار یک جا نگه دارین و کمی قدم بزنین چون احتمال آمبولی هست.

همون توده رو هم دکتر گفت من متخصص مغزم ببرید جای دیگه الان ۴ روزه بردیم بیمارستان امام خمینی هنوز حت ...

خب دکتر مغز واعصاب هست باید بفرسته پیش متخصص مربوطه برای درمان همین که یه علتی پیدا کرده خوبه.

الان فقط دکتر کلیه باید بیاد ویزیت کنه و نظرش رو بگه و یا آزمایش تخصصی کلیه رو انجام بده برای تشخیص نهایی. 

هر کس تو حیطه تخصصی که داره اجازه درمان داره.

تونت سرچ کردم خیلی خطرناکه 

میتونیست خطرناک باشه

مادر شما از سر گذرونده و به ریه رفته. الان جای نگرانی نداره. یه آمپول زیر نافش یا تو ران پا میزنن مشکل حل میشه و پیشگیری میشه که مجدد اتفاق نیفته.

مشکل کلیه هم حل کنن و دردش قطع بشه دیگه خودش سرپا میشه و جای نگرانی برای آمبولی مجدد نیست.

میتونیست خطرناک باشه مادر شما از سر گذرونده و به ریه رفته. الان جای نگرانی نداره. یه آمپول زیر نافش ...

ممنون ازامیدودلگرمیت ووقتی که گذاشتی دعا کن بخاطر داداش ۱۶ سالم که هی با گریه میپرسه مامانم خوب میشه دیگه مگه نه