2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا همه موادت باید دمایداتاق باشه مخصوصا تخم مرغات یعنی ازقبل ازیخچال بیرون بیارید تادمای اتاق باشن طرفی که تخم مرغ وهم میزنی خیس نباشه 

بکینگ پودرت تازه باشه 

اردو حداقل دوبارالک کرده باشی

فرازقبل گرم باشه 

بعدازگذاشتن کیک داخل فر۲۰ تا۳۰ دقیقه به هیچ وجه درفروبازنکنید چون پف کیک میخواب

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
من سفیده و زرده رو تو اسفنجی جدا نمیکنم چهار تخم مرغی رو با شکر در حد پنج دقیقه میزنم اخرش شیر گرم ب ...

پس مشکلش همین جدا کردنه . اخه پودر اماده اونقد پف میکنه جدا هم نباید بکنی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792