2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ نمیپزه اینجوری؟!

نه عزیزم باید همزن روشن آب‌جوش یواش یواش اضافه کنی ببین بزن گوگل روش کیک اسفنجی آشپزخونه کوچیک من خیلی کیوان حرفه آیه من با رسید انجام دادم بارها محشره

اخه تو دستور دیدم

تو دستور اسفنجی وشیفون زرده و سفیده جدا میشه برای بقیه کیکها لازم نیست جدا کنی 

برای هر پیمونه آرد یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر لازمه آرت هم ۳بار الک کن و موقع اضافه کردن آرد به مواد به صورت دورانی مواد را هم بزن

 سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
سفیده زرده رو جدا میکنی؟ تو قابلمه دماشو چجوری تنظیم میکنی؟

نه جدا نمیکنم ،اجاق گاز کم کم کنم مثل برنج دم کردن ،توی قابلمه کاغذ شیرینی پزی میزارم ولی آغشته ب روغن بعدش مواد میریزم داخلش یه دم کنی میزارم روی درب قابلمه درش می‌بندم حدود ۴۰ دقیقه اصلن بهش نگاه نمیکنم 

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

تخم مرغ ها هم دمای محیط باشه.. برکینگ پودر ب اندازه کافی باشه... سفیده رو که بعدا جدا کرده حالت دورانی اهسته مخلوط کن تا پفش نخوابه.. آردو بکینگ پودر چن بار باهم الک کن.. شیر میریزی سرد یخچالی نباشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792