2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جمجمه مشخص باشه قابل تشخیص هست

فک کنم جایی که رفتم افتضاح بوده که حتی جمجمه اشم مشخص نیست حالا دو سه هفته دیگه میرم ببینم هر چی خدا بخاد دوستان گفتن دختر ببینم چی میشه 🙏

ربطی نداشت من بچه اولمه پسر هم بود ولی گفت مشخص نیس اما از روی جمجمه خودم فهمیدم

میتونی مال منم تشخیص بدی عکسشو و فرستادم ممنون میشم اخه من جمجمه اشم میگن پیدا نیست ...

ربطی نداشت من بچه اولمه پسر هم بود ولی گفت مشخص نیس اما از روی جمجمه خودم فهمیدم

چن هفته رفتی من ۱۲ هفته ۴ روز زد تو سنو هر چی ام اصرار کردم که چیه نگفت گفت مشخص نیست نمیدونم الان دیگه اسم دخترونه دارم میگردیم واسش پیدا کنیم 😂😂

چن هفته رفتی من ۱۲ هفته ۴ روز زد تو سنو هر چی ام اصرار کردم که چیه نگفت گفت مشخص نیست نمیدونم الان د ...

من یبار ۱۲هفته و سه روز رفتم ... یبار هم ۱۴ هفته بهم نگفت...جدیدا میترسن اشتباه بگن زیر سوال برن...تا آنومالی جنسیت بهم نگفتن

چن هفته رفتی من ۱۲ هفته ۴ روز زد تو سنو هر چی ام اصرار کردم که چیه نگفت گفت مشخص نیست نمیدونم الان د ...

ببین با سونوی ۷تا۹هفته تا ۹۰درصد میشه بانظریه رمزی گفت جنسیت و😘

خودتو دوست داشته باش💫⭐️

خب باید چجوری باشه میشه توضیح بدی برم نگاه کنم ؟؟

ببین ساک ساملگی رو چک کن جفت ودرامتدادکیسه زرده به راست عکس چسبیده باشه چه بالا چه پایین میشه دختر و بلعکس میشه پسر

خودتو دوست داشته باش💫⭐️

خب باید چجوری باشه میشه توضیح بدی برم نگاه کنم ؟؟

با جنین کار نداریم ها ،چون شناوره ممکنه اون لحظه جاش متغییر باشه بند ناف ببین کدوم طرفه به کدوم قسمت چسبیده

خودتو دوست داشته باش💫⭐️