2777
2789

مثلا یخ بندازید تو خورشت که روغنش بیاد روشو بگیره 

یا وقتی کوکو سیب زمینی یا گوک گوشت چرخه درست می‌کنند خوب آب پیاز و سیب و رنده شده رو بگیریم‌که پخش نشه تو ماهیتابه یا اینکه شوری غذار و با سیب زمینی بگیریم از این‌چیزا ...

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای گرفتن بوی بد گوشت  اول با پیاز سرخ میکنم و تفت میدم اینطوری بوش میره  بعد برا خورشت استفاده میکنم البته من برا ابگوشت هم اینکارو میکنم دیگه نمیدونم درسته یا نه

۲_مرغ رو دوبار تو اب میپزم  تو اب اول  یا پیاز میندازم یا یه سیر از وسط نصف میکنم میندازم توش  و بعد کفش رو میگیریم  و اب رو عوض میکنم و دوباره میزارم تا خوب بپزه تازه ادویه مرغ هم میزنم

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

تو قرمه سبزی پودر سیر و شنبلیله خشک عالی میشه و رب نارنج

تو خورشت مرغ هم پاپریکا زیاد

تو آش آرد و فلفل سیاه فراوون

تو ماکارانی دارچین و پاپریکا

تو مواد جوجه کباب سس مایونز معرکه میشه

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
تو قیمه ی کم پودر دارچین بریزیم خوشمزه ترش میکنه آخرای پخت

من اولای پخت هم میریزنم ،خوب میشه

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
تو قرمه سبزی پودر سیر و شنبلیله خشک عالی میشه و رب نارنج تو خورشت مرغ هم پاپریکا زیاد تو آش آرد و ...

خخخ من تاحالا تو ماکارونی دارچین نزدم فقط از ادویه ماکارونی استفاده میکنم 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

تو سس لوبیا پلو و ماکارونی یکم شکر میزنم ک طعمش متعادل بشه

شوری غذا رو با دو قاشق نوشابه مشکی میگیرم

خیار میندازم تو حبوبات کامل نفخشو میگیره

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗

برای خوش رنگ شدن خورشت من گوشتشو جدا نیم ساعت میپزم 

اون بوی بد و رنگش میره بعد میذارم با پیاز و مواد سرخ بشه

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
خخخ من تاحالا تو ماکارونی دارچین نزدم فقط از ادویه ماکارونی استفاده میکنم 

خیلی خوب میشه من ماکارونیم عالی میشع