یا وقتی کوکو سیب زمینی یا گوک گوشت چرخه درست میکنند خوب آب پیاز و سیب و رنده شده رو بگیریمکه پخش نشه تو ماهیتابه یا اینکه شوری غذار و با سیب زمینی بگیریم از اینچیزا ...
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای گرفتن بوی بد گوشت اول با پیاز سرخ میکنم و تفت میدم اینطوری بوش میره بعد برا خورشت استفاده میکنم البته من برا ابگوشت هم اینکارو میکنم دیگه نمیدونم درسته یا نه
۲_مرغ رو دوبار تو اب میپزم تو اب اول یا پیاز میندازم یا یه سیر از وسط نصف میکنم میندازم توش و بعد کفش رو میگیریم و اب رو عوض میکنم و دوباره میزارم تا خوب بپزه تازه ادویه مرغ هم میزنم
تو قرمه سبزی پودر سیر و شنبلیله خشک عالی میشه و رب نارنج
تو خورشت مرغ هم پاپریکا زیاد
تو آش آرد و فلفل سیاه فراوون
تو ماکارانی دارچین و پاپریکا
تو مواد جوجه کباب سس مایونز معرکه میشه
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
برای خوش رنگ شدن خورشت من گوشتشو جدا نیم ساعت میپزم
اون بوی بد و رنگش میره بعد میذارم با پیاز و مواد سرخ بشه
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
خخخ من تاحالا تو ماکارونی دارچین نزدم فقط از ادویه ماکارونی استفاده میکنم
خیلی خوب میشه من ماکارونیم عالی میشع