من خیلی بدم میاد که به کسی که زود ازدواج کنه بگن کودک همسرو اینا😏 خب خیلی ها تو سن کمم ازدواج می کنن😕 با انتخاب خودشون با عشق مخصوصا دهه هشتادی های الان غیر دهه هشتادی هیچ کس نظر ندده لطفا الان میشه نظرتونو بگین ... و دهه هشتادی های که زود ازدواج کردن هم بگن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک ده هشتادیم تک دختر با خاستگارای زیاد وخیلی خوب ولی مجردم چون میخوام ایندمو تضمین کنم سرکاربرم درس بخونم دانشگاه برم عشق هم دارم همینجوری حالشومیبریم خودم گرفتارنمیکنم ازکسایی هم زود ازدواج میکنن خوشم نمیاد بنظرم هولن هول نمیزارن بزرگ شن
برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
مخالفم با زود ازدواج کردن معیار تو واسه ازدواج تو سن ۱۸ سالگی با معیارت تو ۲۵ یا بیشتر خیلی فرق میک ...
اخه خب خاستگاری ک تو ۱۸ سالگیت میاد هم با خاستگاری ک تو ۲۵ سالگی میاد خیلی فرق داره شاید اون مورد ک الان داری بعدا دگ نشه اصن یا کلا دگ خاسگار نداشته باشی😐💔
من ازدواج نکردم، ولی با کسی ک زود ازدواج کنه واقن مخالفم و اصن دوست ندارم حداقل فرد ب سن ۱۸ سالگی رسیده باشه و ازدواج کنه هرچند ب نظر من بازم ۱۸ سالگی زوده ولی خب حداقلش دیگ این سن