2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری هیچی نخوردن و حالشون بد بوده🤢🤮😢😓😰

| مشاهده متن کامل بحث + 7361 بازدید | 96 پست

همین حالت تهوع نشونه سالم بودن جنین هستش

من یه سال پیش هفته های نه اینا یهو حالت تهوع ام کم شد که متوجه شدم جنین رشدش متوقف شده

دکتر گفتش,قطع ناگهانی حالت تهوع میتونه نشونه توقف رشد جنین باشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وحشتناک بودم هرکی منو میدید انقد میترسید ازم  مث ی ادم مریض وحشتناک رو ب موت بودم از ی هفت ...

وای  این قضیه فیلمو منم تجربه کردم زمان بارداری اولم سری اول جومونگ پخش میشد و حالم بد بود 

الانم که میبینمش حالم بد میشع و بدم میاد 🤪😂

با هم مهربان باشیم ♥️

من تا ۱۶ هفته فقط یکم لیمو تازه میخوردم گوشت و مرغ و ..‌ نمی‌خوردم یکم خوب شدم بعد ۱۶ هفته فقط ماست خیار خوردم ۳۵ هفته شکم نداشتم رفتم سونو ۲ کیلو بود ۴ هفته هم یکم کباب خوردم و بستنی و خربزه موقع تولد ۳۷۰۰ بود فقط خودم ضعیف شدم شیرم ندادم الان ۱۰ ماهه است نمیتونم خودمو پیدا کنم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ماشالله 🌹  خدا حفظش کنه انشاالله 🤲  خوب بود خوشگل بود؟؟؟ 😐 خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم من همش زیر سرم بودم ماه پنجم خوب شدم اما باز همه چیز نمیتونستم بخورم پسرم 3کیلو و ششصد بود

آخه من به معنای واقعی جنازه ام😓😣😰😢🤢 فک نمیکنم کسی تو دنیا حاملگی مثل من باشه خدایا دارم میمیرم ...

منم دکترم دعوام میکرد میگفت هی داری کم میکنی ک 

صب تا شب افتاده بودم ساعت ۸ شب یکم آب جوش نبات میخوردم ک نمیرم

لثه هام همه زخم شده بود بس ک نون خشک خوردم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
اخ اخ با تموم وجودم درک میکنم

افتضاحه افتضاح من انواااااع قرص رو امتحان کردم بخدا از بازار سیاه چقد خارجی گرون خریدم هیچی فایده نداشت ولی ی ضد تهوع زیر زبونی گرفتم مزه پرتقال میداد

ایرانیم بود خیلیییییییی خوب بود روزی 5 تا6 تا میخوردم😐😐😐

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم منم مثل توبودم هیچی تاچهارماهگیم نمیتونستم بخورم.یه ماه هم بچم زود بدنیا اومد ۲.۷۰۰ بود وزنش.د ...

آها خدا نگهش داره انشاالله 😍 😍 برا منم دعا کن قربونت برم ☺️ ❤️ 

همین حالت تهوع نشونه سالم بودن جنین هستش من یه سال پیش هفته های نه اینا یهو حالت تهوع ام کم شد که م ...

منک الان سه ماهمه و تاحالا حالت تهوع نداشتم ینی بچم رشد نمیکنه؟😐

وای  این قضیه فیلمو منم تجربه کردم زمان بارداری اولم سری اول جومونگ پخش میشد و حالم بد بود  ...

ینی قشنگ تنگار ویارت زنده میشه حتی من بوهای اطرافمم میاد تودماغم افتضاح بود

اصلا نمیدونم غذاها ی بوی وحشتناک بدی داتن برامن واصلااا نمیتونستم غذای گرم بخورم همش پنیرو تخم مرغ

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸