2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری هیچی نخوردن و حالشون بد بوده🤢🤮😢😓😰

| مشاهده متن کامل بحث + 7366 بازدید | 96 پست
تا هفته چند خوب شدین؟ یه دونه بچه دارین؟

دوتا پسر 

سر اولی صبحا حالت تهوع داشتم و بعداز سه ماه خوب شدم

سر دومی ویار شدید ب بو و همه چی همممممه چی🤕تا دم زایمان هم خوب نشدم تازه الان بعضی وقتا هم میگم بو میده 😖با اینکه هشت ماه میگذره

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
من وحشتناک بودم هرکی منو میدید انقد میترسید ازم  مث ی ادم مریض وحشتناک رو ب موت بودم از ی هفت ...

😰😰🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢😓😓😓😓الان به زور پیامتو خوندم داشتم میخوندم حالم بد شد رفتم یه سر بالا اوردم بعد دارم جواب میدم حالم خیلیییییییییییییییییییییی وحشتناکه خدایا،،،،، یعنی راضی به مرگم😥🤮😰🤢😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23 سالمه سابقه دوتا سقط داشتم الان بعد از یک سال و نیم باردار شدم دعا کنید برام  

چقدر شبیه منی منم دوتا سقط داشتم و بعدش سومین بار که باردار شدم همش تهوع و بیمارستان خیلی حالم بد بود تا ماه های آخر هم بیمارستان بستری بودم به خاطر تهوع های زیادم خیلی شدید بود چقدر که سرم وصل شدم دستام دیگه جا نداشت خیلی روزای بد و خوبی بود 10 کیلو وزن کم کردم ولی خداروشکر پسرم سالم و با وزن 3300 بود حتی بعد زایمانم هم تا دو هفته تهوع داشتم    ولی اکثرا وقتی میرن توی 4 ماه تهوعشون وای میاسته انشاالله برای شما هم خوب بشه و صحیح و سالم زایمان کنی و مادر و بچه هردو سالم باشین   

باید خیلی قوی باشی و به خودت روحیه بدی 

ینی قشنگ تنگار ویارت زنده میشه حتی من بوهای اطرافمم میاد تودماغم افتضاح بود اصلا نمیدونم غذاها ی بو ...

عزیزم درکت میکنم خیلی از خاطره ها یاد اوریشون اصلا قشنگ نیست الان من مثال شما رو قشنگ حس کردم با یاد اوری خاطراتت😅

با هم مهربان باشیم ♥️
افتضاحه افتضاح من انواااااع قرص رو امتحان کردم بخدا از بازار سیاه چقد خارجی گرون خریدم هیچی فایده ند ...

الهی🥺

نه دیگه من دارو زیاد نمیخوردم بس که اطرافیانم استرس میدادن

فقط یا خواب بودم یا گریه میکردم

حتی نسبت به همسرم هم تهوع داشتم و مدام تنها تو اتاقم بودم

خدا حفظشون کنه اولی چند وقتشه؟ خودتون چند سالتونه؟ شکمتون هم خیلی کوچک بود؟

اولی هفت سالشه

دومی هشت ماه

سر اولی چون خوراکم خوب بود خیلی ورم داشتم شکمم خیلی بزرگ 

سر دومی ورم نداشتم شکمم خوب بود مث اولی نبود ولی بزرگ بود

سر جفتشون هم هر دفعه ۱۵ کیلو اضافه میکردم

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
والا بچه من هوس چیزای عجیب میکنه از دیشبه هوس ماکارونی با رب و سوسیس کردم😐تاحالا همچین ترکیبیم نخور ...

آخی بگردم 💋 💋 💋 💋 💋 💋 

عزیزدلم درست کن بخور نوش جونت

واسه منم دعا کن توروخدا

همین حالت تهوع نشونه سالم بودن جنین هستش من یه سال پیش هفته های نه اینا یهو حالت تهوع ام کم شد که م ...

آخی عزیزم بمیرم برات 😓

پس خداروشکر واسه حالم عیب نداره راضی ام خدایا