من وحشتناک بودم هرکی منو میدید انقد میترسید ازم مث ی ادم مریض وحشتناک رو ب موت بودم از ی هفت ...
😰😰🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢😓😓😓😓الان به زور پیامتو خوندم داشتم میخوندم حالم بد شد رفتم یه سر بالا اوردم بعد دارم جواب میدم حالم خیلیییییییییییییییییییییی وحشتناکه خدایا،،،،، یعنی راضی به مرگم😥🤮😰🤢😓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
23 سالمه سابقه دوتا سقط داشتم الان بعد از یک سال و نیم باردار شدم دعا کنید برام
چقدر شبیه منی منم دوتا سقط داشتم و بعدش سومین بار که باردار شدم همش تهوع و بیمارستان خیلی حالم بد بود تا ماه های آخر هم بیمارستان بستری بودم به خاطر تهوع های زیادم خیلی شدید بود چقدر که سرم وصل شدم دستام دیگه جا نداشت خیلی روزای بد و خوبی بود 10 کیلو وزن کم کردم ولی خداروشکر پسرم سالم و با وزن 3300 بود حتی بعد زایمانم هم تا دو هفته تهوع داشتم ولی اکثرا وقتی میرن توی 4 ماه تهوعشون وای میاسته انشاالله برای شما هم خوب بشه و صحیح و سالم زایمان کنی و مادر و بچه هردو سالم باشین