2777
2789
بیشتر رو تزیینش گیرم هم اینکه خامه‌شو از کجا بگیرم

اگه اینستا داری برات یه دستور میفرستم با اون درست کن من اولین بارم درست کردم عالی شد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم اینستا

کلا برای کیک تولد بخوای کیک درست کنی باید سفید و زرده رو جدا کنی،اصلا یه ذره هم از زرده نباید تو سفیده باشه،اول سفیده رو با همزن برقی دو دقیقه بزن بهش نصف لیوان شکر اضافه کن دوباره با همزن انقدر هم بزن که وقتی ظرفو برمیگردونی سفیده نریزه،بعد نصف دیگه شکر رو به تخم مرغ اضافه کن وانسل اضافه کن خوب هم بزن سه قاشق اب جوش رو کم کم اضافه کن اما تند تند هم بزن که تخم مرغ نبنده،بعد سفید رو کم کم به زرده اضافه کن آروم هم بزن دیگه از همزن استفاده نکن،باید اروم هم بزنی پف سفیده نخوابه،کم کم آرد اضافه کن آرد باید سه بار الک شده باشه آروم اروم هم بزن،آرد زیاد نمیخواد چون کیک شیفونه،بعد بریز تو قالب بزار تو فکر عالی میشه موز و گردو بزنی میگی هرگز از بیرون نمیخرم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍