2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک اسفنجی درست کن از وسط برش یده خامه شیرینی از قنادی بگیر بکش روش وسطشم میوه مثل موزه و مغز گردو ب ...

با پودر کیک معمولی نمیشه کیکشو درست کنم؟

آفرودیت هستم🧜🏻‍♀️
بیشتر رو تزیینش گیرم هم اینکه خامه‌شو از کجا بگیرم

خامه قنادی از لوازم قنادی ها، بعضی فروشگاه ها هم دارن

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

عزیزم برو یوتیوب سرچ کن اموزش کامل هست.توی اینستا هم بعضی پیج ها آموزش کامل دارن.اصلا هم سخت نیست من خودم قناد خونگی هستم .از همین روش یاد گرفتم هیچ هزینه ی کلاسی هم ندادم

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
خامه قنادی از لوازم قنادی ها، بعضی فروشگاه ها هم دارن

که به اندازه ای که لازم داری، جدا می کنی می داری یخچال کم کم یخش باز شه در حد بستنی بعد، با همزن فرم میدی 

و استفاده می کنی

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
با پودر کیک معمولی نمیشه کیکشو درست کنم؟

فکر نکنم خوب بشه برای کیکی که خامه کشی بخواد بشع کیکت باید خیلی سبک و اسفنحی بشه نکات مهمه زیادی داره مثلا اردت سه بار الک شه سفیده تخم مرغ باید انقدر زده شه تا شبیه خامه بسه و زرده و شکر رو انقدر هم برنی که مثل کارامل شه کیک اصلا نباید هم بزنی فقط باید مواد رو زیر و رو کنی پختش هم مهمه که توی فر باشه یا قابلمه