2777
2789
عنوان

می خوام بچه بیارم ولی میترسم

1045 بازدید | 65 پست

همش فکر می کنم زندگیم بعد بچه دار شدن دیگه مثل الان نمی شه دیگه نمی تونم با همسرم راحت باشم تو خونه دیگه نمی تونم لباس های باز بپوشم نمی تونم راحت برم مسافرت بخاطر همین افکار اصلا نمی تونم بچه رو دوست داشته باشم چه کنم اونایی که بچه دارید زندگیتون خیلی تغییر کرده می تونید به برنامه های خودتون برسید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال بعد بیار و اینکه

اگه بچت پایه مسافرت و کویر باشه چی؟ نهایت ۷ سال سختی داره بعدش...

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

یه سری محدودیت ها داره 

ولی اونایی که داشتن میگن شیرینه 

خانومایی که بچه دار شدن باید راهنمایی تون کنن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

واقعا هم همینطوره برا من خیلی سخت بود و هست.اگه برمیگشتم عقب با این اوضاع کشور و زندگی اصلا بچه نمیاووردم که الان فکر آیندشون دیوونم کنه و اصلا نتونم به خودم برسم

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

اره خیلی تغییرمیکنه امامن اجازه ندادم اونجوری شه درهرصورت به خودم می رسم وهم خودم وهم شوهرم نذاشتیم بچه باعث کمرنگ شدن رابطمون بشه 

خودتون بایدمدیریت کنید

البته من کمک هم زیاددارم 

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

من بچه اولمو که اوردم اصلا به این چیزا فکرنمیکردم و اصلا فکرنمیکردم اینطور باشه ولی خیلی سختی کشیدم، حالا ۹سالشه همه میگن دومی رو بیار خیلی میترسم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره