2777
2789
عنوان

تا عمر دارم دیگه غذای شمالی نمیخورم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 114 پست
خودتون درست کنید(شمال که میاید سبزی شمالی میتونید بخرید ) یا باید از جای معتبر که اونم شانسیه من خ ...

کی بره این همه راهو یه هفته میری خوش بگذرونی ک ازغذا پختنم خلاص شی😂

دلبران دل میبرند..اماتوجانم میبری♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینهمه مسافر میاد بیان خونه ی ملت واسه غذا😂

نه خب یه سری  رو دعوت میکنن 

اوناییم که آشنا ندارن

مثه شما میرن رستوران که خاطره ناخوشایند میشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

والا من شمالی نیستم ولی استارتر شما داری زیر پوستی از غذاهای شمالی شروع میکنی داری میری یواش یواش خوده مردم این دو استان رو زیر سوال میبری.

تاپیکت ممنوعه جانم ، اینم بخاطر خودت گفتم که تعلیق نشی .

نی نی یار ببینه، حتما تعلیقی.

مشهد هم خوب و بد داره من از یه مشهدی پرسیدم همینو گفت 

بقول خودت باید اشنا داشته باشی ببرتت جای خوب من خودم مشدیم جای بد نرفتم 😁

دلبران دل میبرند..اماتوجانم میبری♥
یه شمالی منو دعوت کنه برم خونش مزه ی واقعی غذای شمالی رو بفهمم بعدم بیاد خودش خونمون غذای اصفهانی ب ...

وای من و نی نی هم دلمون خواست 😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
من نه شمالیم ونه شمال رفتم 😅ولی شایدبه خاطراین بوده که رستوران درست وحسابیش نرفتید  مادرم این ...

رستوران درست حسابی هم بخوای بری کلا افراد اشپزخونه اش شاید مال اون شهر نباشن و‌تو ترفند اشپزیشون مثلا شمالیا نباشن 

برا همین غذای درستی سرو نمیکنن 

وگرنه شما برو یه رستوران بی ستاره ولی شمالی اصل غذای ناب بهت میده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
اوه😂😂 من با چن نفرشون در ارتباط بودم خدایی بدی ندیدم ازشون هرجایی خوب و بد داره دیگ

بله درسته.

من که باهاشون برخورد نداشتم. فقط از بچه های بهشهر و نکا و ساری وصف شونو شنیدم.

کی بره این همه راهو یه هفته میری خوش بگذرونی ک ازغذا پختنم خلاص شی😂

منظورم اینه غدای شمالی و رفتی خونه خودت درست کن

تو مسافرت عذاهایی که طعمشو چشیدی بخوری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

والا من شمالی نیستم ولی استارتر شما داری زیر پوستی از غذاهای شمالی شروع میکنی داری میری یواش یواش خو ...

داغ دلم تازه شد😂

مرسی که تذکر دادی عزیزم میبندم❤

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂