2777
2789
عنوان

تا عمر دارم دیگه غذای شمالی نمیخورم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5279 بازدید | 114 پست
مصباحی عالیییییییییییه نکا کجا ها میاین؟؟؟

من بابام محل کارش سورکه

خودمون م زید باغ داریم

دوستم نکا ه هردفعه میام پیشش پاکسازی

ی بارم اومدم ی سفره خونه ش

من ی کفش فروشی شو دیدم نمیدونم مصباحی ه یا نه

ادرس بدم‌میتونی متوجه شی؟😂

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ۱ هفته مشهد بودم داشتم میمیردم از گشنگی همه غذاها داغون فقط شاندیز خوب بود

کدوم منطقه بودن

رستورانای مشهد خیلی غذاهای خوبی دارن

شاندیز خوبه ارم خوبه پسران کریم خوبه معین درباری خوبه

هتلای اطراف حرم غذاهاشون خیلی خوبه

والا من ۱ هفته مشهد بودم داشتم میمیردم از گشنگی همه غذاها داغون فقط شاندیز خوب بود

مشهد خوب و بد داره

من چند سال پیش یه جا رفتیم مرغش وحشتناک بو میدابعد به ما میگفت این بو طبیعیه !!! 

ولی به جز این تجربه بد، یک سال ماه رمضان مشهد بودم

بهترین ماه رمضان و خوشمزه ترینش بود 😁 کترینگ های خیلی خوب و با کیفیتی پیدا کردیم

چرا واقعا ؟ ما تو کرونا اصلا شمال نرفتیم دلمم جنگل و اینا زیاد میخواد الان پیامتو خوندم دلم گرفت ...

مگر اینکه ارتباطت با مردم کم باشه مثلا خرید اینا

باورت نمیشه بگم یه جنس رو تو شهر خودمون که گرونی زیاده توش 

ارزون تر پیدا میکنی تا اونجا که ۴ ۳ برابر میدن بهت

جلوی چشمم قسم دروغ خوردن عه عه😑

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
الان من تُرکم یکی بیاد بگه از کوفته  و آش دوغ متنفرم.باید بهش بتوپم؟😂😂😂خب متنفره چیکار به من ...

دقیقا 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
عزیزم بفرما. در خدمت هستیم. گرگانم من

عزیزمممم 

مرسی مهربون  

شمام هر وقت تشریف اوردین اصفهان هستیم درخدمتتون

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
شما باید میرفتی مهمونی  و این غداها رو میخوردی ما که شمالیم  جرات نمیکنیم غدای‌محلی رستو ...

یعنی اینهمه مسافر میاد بیان خونه ی ملت واسه غذا😂

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

رفتیم یه جا چه با صفا بود 

چه خوب بود 

ولی کبابش یه تار موی بلندی داشت نمیشد گفت شاید مال گوسفند باشه چون قشنگ مو و پشم مشخصه 

بعد به طرف که گفتم 

گفت نهههه حتما باد زده افتاده رو غذا 

در صورتی داشتم جلو خود طرف از کباب میکشیدمش بیرون 😐😂 زل زده بود تو چشمام و دروغ میگفت

ولی اینو بگم بعضیا غذای کثیف بخورد مردم میدن که ۱۰۰٪ مال اونجا نیستن ، وگرنه اصل غذاهاشون حرف نداره 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
الان من تُرکم یکی بیاد بگه از کوفته  و آش دوغ متنفرم.باید بهش بتوپم؟😂😂😂خب متنفره چیکار به من ...

ااره بخدا الان خورشت سبزی تایپک بزن صدتادستورمینویسن خوب بدست ذائقه است یا همین کوفته تبریزی قلق داره همه نمیتونن درست کنن درصورتی خوشمزه است همه عاشقشن حالایکی بددرست کردبایدگفت کوفته غذای بدیه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پس ما ازکجا تهیه کنیم بخوریم🙁

خودتون درست کنید(شمال که میاید سبزی شمالی میتونید بخرید )

یا باید از جای معتبر که اونم شانسیه

من خودم‌شهرهای دیگه میرم  غذاهای محلی رستورانیش واسم دلچیب نبود ولی وقتی مهمونی رفتم درست کردن بهتر چسبید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بله بله😁 دختر خاله شوهرم عروسشون شده. هر بلایی که خانواده شوهرم سر من آوردن، بدترش رو اونا سر ...

اوه😂😂

من با چن نفرشون در ارتباط بودم خدایی بدی ندیدم ازشون

هرجایی خوب و بد داره دیگ

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
غذا فقط رستورانای مشهد شمال خانوماشون باسلیقه ان  ولی اشپزای رستورانش ...

اوه اوه مشهد یبار رفتیم رستوران کل مسافرت مسموم شدیم رفتیم بیمارستان حتی 😂😂

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور