2777
2789
عنوان

تا عمر دارم دیگه غذای شمالی نمیخورم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5281 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گیلان و مازندران رو کلااااااا گشتم حتی روستاهای دورش مثل لاویج الان هرچی بگم دوباره دعوا میشه 😂 ...

شوخی نکن ما هفته بعدمیریم گیلان🙁🥺ینی همش بدمزه بودن

دلبران دل میبرند..اماتوجانم میبری♥
مام بیایم نکا از پیشش رد میشیم😂 کفش فروشی مصباحی جدی جدی خوبه؟

مصباحی عالیییییییییییه

نکا کجا ها میاین؟؟؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
من گیلان و مازندران رو کلااااااا گشتم حتی روستاهای دورش مثل لاویج الان هرچی بگم دوباره دعوا میشه 😂 ...

چرا واقعا ؟

ما تو کرونا اصلا شمال نرفتیم

دلمم جنگل و اینا زیاد میخواد

الان پیامتو خوندم دلم گرفت

من برام مهمه تو مسافرت اعصابم اروم بشه 😔

غذا فقط رستورانای مشهد شمال خانوماشون باسلیقه ان  ولی اشپزای رستورانش ...

والا من ۱ هفته مشهد بودم

داشتم میمیردم از گشنگی

همه غذاها داغون فقط شاندیز خوب بود

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

شما باید میرفتی مهمونی  و این غداها رو میخوردی

ما که شمالیم 

جرات نمیکنیم غدای‌محلی رستوران بخوریم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من نه شمالیم ونه شمال رفتم 😅ولی شایدبه خاطراین بوده که رستوران درست وحسابیش نرفتید 

مادرم اینایه باررفتن میگفتن غذاهاشون عالی بوده فقط یه جابوده که زیادغذاهاش خوب نبوده 

یکم هم واسه من آورده رودن انصافاخوشمزه بودن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

باشه شما درست میگی حوصله کل کل ندارم

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
شوخی نکن ما هفته بعدمیریم گیلان🙁🥺ینی همش بدمزه بودن

هرجا میری قبلش بپرس که بدونی چی میخوری

برای جا هم حتما آشنا داشته باش وگرنه...

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

یه شمالی منو دعوت کنه برم خونش مزه ی واقعی غذای شمالی رو بفهمم

بعدم بیاد خودش خونمون غذای اصفهانی بهش بدم کیف کنه

دلم غذای شمالی خواس تو رو خدا  🤣🤣

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...