2777
2789
عنوان

کسایی که تصمیم دارن هیچوقت بچه دار نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 65 پست
عزيزممم چرااا  خب بجا پوشك كهنه ميبندي بچه هم واجب نيست اتاق و تخت و اسباب بازي دلخواه داشته ...

راسی شما بچه دارشدین،چند وقتشه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اسی ی سوال شما ک قصد بچه اصلا ندارین جلوگیریتون چیه؟مهمه برام

فعلا قرص میخورم تا ببینم چه راهکار بهتری هست

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تازه ازدواج كردي طبيعيه ولي ١٠ سال كه بگذره و همه چي دچار ركود ميشه اونوقت ديگه شايد نشه! لااق ...

سن من سنی نیس که بخوام از روی احساسات تصمیم بگیرم گلم و حسابی ام فکر کردم و همسرمم موافقه 

اگرم یروزی دلم بچه بخواد اینهمه بچه تو بهزیستی هست خب یدونه از اون طفل معصوما میارم 

وام جديده رو يادت رفت 🤣🤣🤣

😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه صفه فش اماده کرده بودم برات ،خصوصا بعده کهنه میبندیم و داشتم ارسال میزدم.که تو پرانتزو خودنم🤣

واي خداااا😂

من غلللط ميكنم از طرف خودم اين حرفارو بزنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

راسی شما بچه دارشدین،چند وقتشه؟

اره عزيزم الان ١ سالش ميشه 

ای وای داخل پرانتز روخوندم    

😂

چه آمار هايي ك ندادن ني ني سايتيا

فقط کافیه نگاه کنی عزیزم .بحث اون کسی ک با پول باباش رفته آمریکا نیست بحث اونیه ک پزشکی تهران داره میخونه با تلاش خودش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

کاش میشد..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴