2777
2789
عنوان

کسایی که تصمیم دارن هیچوقت بچه دار نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 65 پست
عزیز دلم از ته دلم دعا کردم خدا بهت یه نی نی خوشگل بده توکل کن ب خدا و استرس رو از خودت دور کن مطمئن ...

مرسي از دعاي قشنگت

واي خدا خيرت بده چه بانمك گفتي عذاب قبر🤣🤣🤣

والا ظلم و اينارو ديگه نميدونم

مثل نياز به اكسيژن شده برامون

البته بازم توكل بخدا هرچي خودش بخواد

نمیدونم. فقط امیدوارم اوضاع بهتر بشه چون به عنوان یک شهرونده ۲۰ ساله این مملکت دغدغهام به اندازه کس ...

اره عزیزم بار روانی زیادی رو همه داریم متحمل میشیم انشالله همه چیز درست بشه و رفاه و خوشبختی رو کل ایران لمس کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي از دعاي قشنگت واي خدا خيرت بده چه بانمك گفتي عذاب قبر🤣🤣🤣 والا ظلم و اينارو ديگه نميدونم م ...

بله حق دارید که بچه بخواید و این یه روند طبیعی هست 

راستی دکتر افلاطونیان یزد حرف اول رو تو خاورمیانه میزنه در زمینه ناباروری حتما تحقیق کن دختر عموی خودم بعد ۲۰ سال اونجا که رفت باردار شد

واقعا خیلی منطقی بخوای بهش نگاه کنی، بچه به جز دردسر هیچی نداره.. ولی خب دردسرشم شیرینه دیگه، به زندگی رنگ میده و از یکنواختی خارجش میکنه

ما خودمون خیلی دوست داریم بچه داشته باشیم ولی بعد از یه مدت تلاش ناموفق ، امروز که داشتیم صحبت میکردیم با هم ، گفتیم به تلاشمون ادامه میدیم ولی اگر نشد هم اشکالی نداره و آخر دنیا نیست. چون همینطور بدون بچه هم در کنار هم خوشحالیم. 

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱