2777
2789
عنوان

کسایی که تصمیم دارن هیچوقت بچه دار نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 65 پست
فقط کافیه نگاه کنی عزیزم .بحث اون کسی ک با پول باباش رفته آمریکا نیست بحث اونیه ک پزشکی تهران داره م ...

من مقايسه هام و تفكراتم ٠ و ١٠٠ نيست

براي من تعادل مهمه حق طبيعي يه بچه كه لاكچري و پولداريم نيست 

ي زندگي در رفاهه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره عزيزم الان ١ سالش ميشه 

عزیزم.خوشبختیشو ببینی انشا الله

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن من سنی نیس که بخوام از روی احساسات تصمیم بگیرم گلم و حسابی ام فکر کردم و همسرمم موافقه  اگر ...

اگر همسرتون بعدا مثل همسر من نظرش عوض نشه و شمام مثل من احساس كمبود نكني عاليه

بهزيستي رو برين مشكلاتشو بخونين منصرف ميشين

من ١٢ ساله دارم رو اين موضوع فكرميكنم

الانم توكلم به خداست چون اصلا معلوم نيست بشه يانه!

دقیقا آمار قبولی های کنکور توی رشته های خوب بچه هایی هستن وضع مالی خوبی نداشتن میگی چرا؟چون بچه آرزو ...

البته اکثر قبولیا مال مدرسه سمپاد و اینجور جاهاس حداقل چندین سال اخیر و به هر حال هزینه داره

بنظرم به مرز انقراض نزدیک میشم ولی خب ...

خب چه بهتر که نسل انسان منقرض بشه فقط یه تعداد محدودی ادم خوب تو دنیا هست اگر واقعا آدمها خوب بودن تو میلیاردها انسان یارای امام زمان ۳۱۳ نفر نبودن

هرروز جنگ و ظلم و جنایت و ...

من مقايسه هام و تفكراتم ٠ و ١٠٠ نيست براي من تعادل مهمه حق طبيعي يه بچه كه لاكچري و پولداري ...

منم مخالفش نیستم .خودمم بچه ای نبودم ک تو سختی بزرگ شده اتفاقا در آرامش و رفاه بزرگ شدم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
اگر همسرتون بعدا مثل همسر من نظرش عوض نشه و شمام مثل من احساس كمبود نكني عاليه بهزيستي رو برين مشكل ...

انشاا.. خدا بهت میده و معجزه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

چون خیلی سخت گیرم تو برنامه ریزی قبل  بچه داری جدا از مسله مالی چون از نظر مالی مشکلی نداریم ولی خب فکر میکنم هنوز خیلی موضوع مهم هست که یابد انجام شه خیلی یابد خودم و همسرم کامل تر باشیم  فعلا 8 سال ازدواج کردیم بچه نداریم  اگه همسرم راضی شه شاید کلا قید بچه رو بزنم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اگر همسرتون بعدا مثل همسر من نظرش عوض نشه و شمام مثل من احساس كمبود نكني عاليه بهزيستي رو برين مشكل ...

عزیز دلم از ته دلم دعا کردم خدا بهت یه نی نی خوشگل بده توکل کن ب خدا و استرس رو از خودت دور کن مطمئن باش باردار میشی 

درباره پشیمونی همسرمم فکر نکنم چون میگه نمیخوام بچم عذاب قبر بکشه و ..😂😂 کلا بچه دار شدن حس خوبیه ولی خب ما نمیخوایم ظلم کنیم

عزیزم.خوشبختیشو ببینی انشا الله

فدات شم عزيزم سلامت باشي😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ب نظر من فقط نظر شخصی خودمه و فقط از طرف خودم میگم

تو بچه دار که شدی پوشک نمیخاد لباس نمیخاد بزرگتر ک شد نمیخاد بره مدرسه وقتی هم ک برع مدرسه قطعن چیزای جدیدی میبینه و اونم میخاد ک داشته باشع 

نمیخاد بره دانشگاه

نمیخاد شوهر‌کنه

نمیخاد جهزیه بدی بهش

تو این گرونی میخای این همه پول واسه خرج زندگی بچت رو از کجا بیاری؟!

خواهش میکنم منطقی فک کنین 

کاری نکنین که فردا پس فردا که بچتون بزرگ شد حسرت ب دل بمونه

فقط میتونم بگم که اگ بچه میخاین تا اخر عمرش‌فکرشو کنید بعد اقدام کنین🙂♥️

هیه قشنگم سَن خوبانگ    سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻‍♀️
خب چه بهتر که نسل انسان منقرض بشه فقط یه تعداد محدودی ادم خوب تو دنیا هست اگر واقعا آدمها خوب بودن ت ...

نمیدونم.

فقط امیدوارم اوضاع بهتر بشه چون به عنوان یک شهرونده ۲۰ ساله این مملکت دغدغهام به اندازه کسی هست که ازدواج کرده!