من ۳۱ سالمه و به تازگی عقد کردم از اولم کار بیهوده ای میدیدم حدودا از ۱۸ سالگی اما فکر میکردم شاید سنم بالاتر بره نظرم عوض بشه که الان اتقاقابیشتر مطمئن تر شدم و همسرمم موافقه
دلیلش هم اینه دنیا جای قشنگی نیس و در قرآن هم اومده انسان در رنج و سختی آفریده شده و من دوس ندارم یه موجود بی گناه رو بیارم چون دنیا چیز خاصی نداره واقعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ هیچوقتی وجود نداره ب نظرم فعلا بهتره .ممکنه نظرت عوض بشه پس هیچوقت نگو هیچوقت بچه نمیخام الان گریم گرفت چون من یکی مث ت بودم میگفتم هیچوقت بچه نمیارم مگه این دنیا چیه مسولیت داره بچه ب زاییدن نیست و.....الان شرایط زندگیم خوبه خودم روانشناسم و میدونم ک میتونم از پس بچه بربیام کارم با بچه هاست و میدونم ک یه بچه بیارم تلاشمو میکنم خوشبخت بشه اما خدا بهم نمیده حکمتشو شکر .اما شاید مال هیچوقت هاییه ک قبلا گفتم
شرایط کشورمون خیلی بده اصلا بهش فکر نمیکنم خودم تو خانواده ای بزرگ شدم خیلی سختی کشیدم خیلی اذیت شدم از بی پولی و حسرت خیلی چیزا رو خوردم نمی خوام اونم مثل من باشه کوچیک ترین سختی بکشه با اینکه همسرم وضع مالیش خوبه بد نیس ولی اصلا بفکر بچه نیستیم بچه اوردن الکی نیس اون اینده میخواد تربیت درست و خیلی چیزای دیگه
یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
عزيزممم چرااا خب بجا پوشك كهنه ميبندي بچه هم واجب نيست اتاق و تخت و اسباب بازي دلخواه داشته ...
دقیقا آمار قبولی های کنکور توی رشته های خوب بچه هایی هستن وضع مالی خوبی نداشتن میگی چرا؟چون بچه آرزوهایی داشته اما یه سری بچه ها درک نمیکنن ک این پول بابا همیشه نیست و...
عزيزممم چرااا خب بجا پوشك كهنه ميبندي بچه هم واجب نيست اتاق و تخت و اسباب بازي دلخواه داشته ...
اره بابا رفاه بچه رو تنبل وپررو میکنه
بچه باید سختی بکشه تا قدر بدونه
(برگرفته از سخنان گهربار یکی از نی نی سایتیا🥴)
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
یه صفه فش اماده کرده بودم برات ،خصوصا بعده کهنه میبندیم
و داشتم ارسال میزدم.که تو پرانتزو خودنم🤣
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡