2777
2789
عنوان

خیلی مهمه ❌️❌️❌️❌️❌️

144 بازدید | 4 پست

سلام 

من سال ۱۴۰۰ جدا شدم و ۱۴۰۲ مجدد ازدواج کردم .

ازدواج اولم ب شدت بد بود . 

ی دختر ۸ ساله دارم ک داره با پدرش و زن باباش زندگی میکنه و اون زنش هم ی دختر هم سن دختر من داره .

طلاقم توافقی بود و توافق کردیم در هفته ۴۸ ساعت دخترمو ببینم . اوایل یکم بهتر بود و راحت تر میدیدمش .

کم کم راه خونشو ازم دور کرد و ... خلاصه ب الان رسید .

الان دخترمو ۲ ماه ۱ بار میبینم . و حق ندارم دخترمو خونه خودم بیارمش یا تا خونه خاهرم ببرمش و یا حتی تا پارک .

این ممنوعیت ها و اذیت ها از سمت باباشه و داره کاری میکنه ک دخترمو خیلی دیر ب دیر ببینمش . 

تا الان ب هر سازش رقصیدم ولی واقعا نمیتونم ادامه بدم این طوری . 

وکیل گرفتم تا بیفته دنبال کارای حقوقیم و بتونم هر هفته هر چن کوتاه مدت اما دخترمو ببینم .

دخترمم منو دوس داره و رابطشم با من خوبه . 

از اطرافیان بم میگن ک این کارت درسته و باید زودتر انجام میدادی و بعضیا میگن نکن و بچه ۲ هوا میشه بذار بزرگتر ش میاد سمتت و ... .

خیلی حالم بده و نمیدونم کار درست چیه 

شما جای من بودین چیکا میکردین ؟؟؟؟

نظرسنجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هفته ای یبار حقته که ببینیش 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍