2777
2789
عنوان

حس میکنم از مجردی دیگه کم آوردم

236 بازدید | 11 پست

میدونم الآن میگین لذت ببر تو مجردی و این حرفا  من به نوبه خودم لذت بردم و میدونم اگه ازدواج کنم سختی زندگی ممکنه باعث بشه دلم برای این روزا تنگ بشه اما لطفا منکر هم نشین که شیرینی های خودش هم داره من حس میکنم نیاز دارم به کسی ک کنارم باشه درکم کنه باهام حرف بزنه دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم  خب بالاخره نیازهای جنسی هم بی تاثیر نیست  ۲۴ سالمه و طبیعیه از بین خاستگارا واقعا مورد مناسبی وجود نداره   واقعا نمیدونم چیکار کنم  حس میکنم کم آوردم گریم میگیره بعضی وقتا  

حق داری عزیزم 

از ی سنی به بعد فقط متاهلی و همسرت بهش آرامش میده

الهی که تاآخر امسال عروس بشی

به امام جواد متوسل شو

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی آشنا شو به طور جدی یعنی اولش بگو آشنایی برای ازدواجه قصدت تو همکارا یا همکلاسی باشه که بهتر ...

همین مشکله من بگم قصدم ازدواجه   معلوم نیست اون طرف بعدا نزنه زیر حرفش و فقط بخواد سو استفاده کنه  راستی میترسم

بله ازدواج خیلییییییییی خوبه

خیلییییییی

ب شرطی ک ک طرف مقابل ب چیزایی ک گفتید توحه و عمل کنه

ک همش باهم یکم سخت پیدا میشه

شیرینه درصورتی ک همشو ی نفرداشته باشه ک ی خورده دوراز ذهنه 

پس نتیجه میشه ک شیرینی وجود نداره یعنی انقدر با شوری و تلخی و گسی قاطیه ک اون مقدارشیرینیه اوتقدر حس نمیشه😁