mahshiiiiidd مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 عنوان بچه ها راسته هولاکویی روانشناس نیست؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 123 پست واقعا؟ مگه میشه؟😐 پس حرفاشو از کجاش درمیاره؟😐 دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد... 1401/03/21 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marrrrrrr عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 520 روانشناس نیست یکیه که داره مدتها سر مردم بدبخت و شیره میماله یکیه که قبح طلاق پایین میاره میخواد ق ... طلاق قبح داره !!!!!!!چرا باید زنو و شوهر همو تحمل کنن و زندگیشون حروم بشه !!!
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 دکترای جامعه شناسی داره و روانشناسه ، اما دکتر روانشناس نیست . ینی چی روانشناسه ولی دکتر روانشناس نیست؟؟؟میگن اصن روانشناس نی نمیدونم راسته یا ن دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
سوراشینمو عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 2746 سهیل رضایی هم تو این لیسته کلا لیست با حب و بغض نوشته شده همینطور دکتر شیری
shokrtkhoda عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4174 اخه یسری حرفاش واقعا خوب بود بعد طرز بیانش و اینا اصن میخوره ب روانشناسا بعد تو ویکی پدیا ام زده ... چند وقت پیش یکی از بازیگرای قبل انقلاب میگف چرت تر هز ویکی پدیا نیس اارخ تولد و خودشو چند تا همکاراشو الکی زده
شهلا98 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3900 دقیقا✨ والا فقط بلدن درست حرف بزنن دو سه تا چرت سر هم میکنن اسمشو خودشون و میزارن روانشناس بعدم افکار پوسیده شون به مردم ساده روون میکنن🤦♀️ دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 سهیل رضایی هم تو این لیسته کلا لیست با حب و بغض نوشته شده سهیل رضایی کیخمننمیشناسم دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 چطور ممکنه کسی روانشناس نباشه همچین حرفایی بزنه 😐 هلاکویی پنجاه ساله خارجه چه نیازی به مدرک ایران ... همون دقیقامن تعجب میکنم میگن نیستپس این حرفاشو از کجا میاره دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
_rahgozar_ عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72310 روانشناس نیست یکیه که داره مدتها سر مردم بدبخت و شیره میماله یکیه که قبح طلاق پایین میاره میخواد ق ... ول کن ینی چی قبح طلاق میاره پایین قوانین غربی جلوه میده اگ اینقدر غرب فرارین شلوار جینم نپوشین ن اینک اینجا طلاق مستوی با ادم کشتنه؟ زنه داره زجر میکشه طلاق نمیگیره چون ی انگه براش ولی میتونه خودش رو نجات بدا خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
aaaaaarahaa عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1265 والا میگن مدرک روانشناسی نداره میگن سازمان روانشناسی ی لیست داده از کسایی که روانشناس نیستن و قلابی ... اینها جامعه شناسن بخاطر همین طرفدار زیاد دارن چون میدونن جامعه چی میخواد و همون ها رو میگنمثلا اینکه هلاکویی به مخاطب راه حل میده از نظر روانشناسی اشتباهه روانشناس راه حل نمیده فقط چراغ های اطراف مراجع رو روشن میکنه تا خودش به راه حل دست یابی کنه لطفا برام صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ممنونم💖
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35217 همینطور دکتر شیری دکتر شیری که خب پیجش کمی اعتراضی هم شده .به نظر میومد مورد غضب قرار بگیره .ولی تعجبم از سهیل رضاییه دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 جامعه شناس هستن ایشون بعلاوه اینکه کارشناسی روانشناسی دارن ولی رشته روان باید حداقل تا ... پس حرفاش چی؟؟؟ دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
شهلا98 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3900 طلاق قبح داره !!!!!!!چرا باید زنو و شوهر همو تحمل کنن و زندگیشون حروم بشه !!! طلاق قبیح نیستولی اولین راه حل نیست اخرین راهحله اون برا کوچکترین مشکلی مجوز طلاق میدهو اینجوری پیش بره سنگ رو سنگ بند نمیشه دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 گفتن انوشه و خیلیا دیگه هم روانشناس نیستن اره دیدم😑 دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...