2777
2789
روانشناس نیست یکیه که داره مدتها سر مردم بدبخت و شیره میماله یکیه که قبح طلاق پایین میاره میخواد ق ...

طلاق قبح داره !!!!!!!چرا باید زنو و شوهر همو تحمل کنن و زندگیشون حروم بشه !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترای جامعه شناسی داره و روانشناسه ، اما دکتر روانشناس نیست .

ینی چی روانشناسه ولی دکتر روانشناس نیست؟؟؟

میگن اصن روانشناس نی نمیدونم راسته یا ن

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
اخه یسری حرفاش واقعا خوب بود بعد طرز بیانش و اینا اصن میخوره ب روانشناسا بعد تو ویکی پدیا ام زده ...

چند وقت پیش یکی از بازیگرای قبل انقلاب میگف چرت تر هز ویکی پدیا نیس اارخ تولد و خودشو چند تا همکاراشو الکی زده 

دقیقا✨

والا فقط بلدن درست حرف بزنن دو سه تا چرت سر هم میکنن اسمشو خودشون و میزارن روانشناس بعدم افکار پوسیده شون به مردم ساده روون میکنن🤦‍♀️

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
چطور ممکنه کسی روانشناس نباشه همچین حرفایی بزنه 😐 هلاکویی پنجاه ساله خارجه چه نیازی به مدرک ایران ...

همون دقیقا

من تعجب میکنم میگن نیست

پس این حرفاشو از کجا میاره

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
روانشناس نیست یکیه که داره مدتها سر مردم بدبخت و شیره میماله یکیه که قبح طلاق پایین میاره میخواد ق ...

ول کن ینی چی قبح طلاق میاره پایین قوانین غربی جلوه میده اگ اینقدر غرب فرارین شلوار جینم نپوشین 

ن اینک اینجا طلاق مستوی با ادم کشتنه؟ زنه داره زجر میکشه طلاق نمیگیره چون ی انگه براش ولی میتونه خودش رو نجات بدا

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

والا میگن مدرک روانشناسی نداره میگن سازمان روانشناسی ی لیست داده از کسایی که روانشناس نیستن و قلابی ...

اینها جامعه شناسن 

بخاطر همین طرفدار زیاد دارن چون میدونن جامعه چی میخواد و همون ها رو میگن

مثلا اینکه هلاکویی به مخاطب راه حل میده از نظر روانشناسی اشتباهه 

روانشناس راه حل نمیده فقط چراغ های اطراف مراجع رو روشن میکنه تا خودش به راه حل دست یابی کنه

لطفا برام صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ممنونم💖
همینطور دکتر شیری 

دکتر شیری که خب پیجش کمی اعتراضی هم شده .به نظر میومد مورد غضب قرار بگیره .

ولی تعجبم از سهیل رضاییه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

طلاق قبح داره !!!!!!!چرا باید زنو و شوهر همو تحمل کنن و زندگیشون حروم بشه !!!

طلاق قبیح نیست

ولی اولین راه حل نیست اخرین راه

حله اون برا کوچکترین مشکلی مجوز طلاق میده

و اینجوری پیش بره سنگ رو سنگ بند نمیشه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫