2777
2789
کی گفته نیست

والا میگن مدرک روانشناسی نداره

میگن سازمان روانشناسی ی لیست داده از کسایی که روانشناس نیستن و قلابی ان

هولاکویی و انوشه و .. ام توشن😐

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه شناسه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

روانشناس نیست

یکیه که داره مدتها سر مردم بدبخت و شیره میماله

یکیه که قبح طلاق پایین میاره میخواد قوانین روانشناسی غربی و بین مردم ترویج بده

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
کتابا سایتای خارجی، همه کلاه بردارن بابا 

اخه یسری حرفاش واقعا خوب بود

بعد طرز بیانش و اینا اصن

میخوره ب روانشناسا

بعد تو ویکی پدیا ام زده روانشناسه

ویکی پدیام غلطه ینی

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

نه گلم این لیستی که منتشر کردن اسامی رو 

کسانی هستن که مدرک و شماره نظام از سازمان نظام روانشناسی ایران نگرفتن، ممکنه کسی روانشناسی خونده باشه ولی دنبال این مدرک نرفته باشه مثل خود من که از دانشگاه دولتی دکترای روانشناسی گرفتم ، چون این مدرک فقط برای کسانی هست که میخوان کلینیک بزنن، بعضی ها هم که مثل هلاکویی خارج هستن و دلیلی نداره از سازمان نظام روانشناسی ایران بخوان مدرک بگیرن

والا میگن مدرک روانشناسی نداره میگن سازمان روانشناسی ی لیست داده از کسایی که روانشناس نیستن و قلابی ...

چ جالب بهترین رولنشناسا روانشناس نیستن🤣

نتیجه میگیرم ب مدرک نیست 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️