2777
2789
عنوان

پسر ده ماهه. توروخدا مامانا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 79 پست
ممنون عزیزم کلا از مغز تعطیله زنداداشم مادرش نذری داشت امروز با داداشم اومدن خونمون نذری رو دادن ولی ...

وای وای وای که هرچقدر خواهرتون با کمال احترام بی ادب و غیر نرماله چه عروس خانم و متینی نصیبتون شده

داداشمم و زنداداشم وقتی اومدن مثل همیشه بودن ما هم صحبتی نکردیم چند ساعت بعد داداشم تنهایی اومد من ب ...

کاملا حق داشته و حرفاش درسته. اینجور همتون رو پیش مادر زن داداشت خراب کرده. من جای شما و مادرت بودم از جایگاه خودمون و آبرویی که ازمون برده هم بهش میتوپیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعدش رفته بود خودش زنگ زده بود به خواهرم گفته بود به چه حقی زنگ زدی به خانواده زنم خواهرمم گفته ...

والا همبنجام داداشت توب برخورد کرده هر مرد دیگه ای بود باز به ناحق به زنش میگفتن پررو و بی ادب چشم روی خواهر برادری میبست یکی میزد تو دهان خواهرت که دیگه زیادی باز نشه

زنداداشمم هیچ عکس العملی نشون نداد فقط داداشمو فرستاد جلو کلا زنداداشم از چیزای خاله زنکی خیلی بدش م ...

شما و مادرتون یه روز دعوتش کنید خونه مادرتون و از دلش در بیارید که بدون حساب شما از خواهرتون جداست و این فاصله رو با شما و مادرتون پیدا نکنه. اما حتما با تواهرتونم برخورد کنید

والا همبنجام داداشت توب برخورد کرده هر مرد دیگه ای بود باز به ناحق به زنش میگفتن پررو و بی ادب چشم ر ...

والا داداشم کلا ارومه به خاطر شرایط بیماری مادرم مراعات میکنه ولی گفت دیگه گف احترام زنمو داشتید قدمتون سر چشم نداشتید نمیخوامتون  

والا داداشم کلا ارومه به خاطر شرایط بیماری مادرم مراعات میکنه ولی گفت دیگه گف احترام زنمو داشتید قدم ...

دقیقا برا همینه که میگم شما دعوتشون کنید از دلشون در بیارید و بذارید خواهرتون بدونه اگر بخواد فتنه درست کنه اونی که طرد میشه اونه نه عروستون

شما و مادرتون یه روز دعوتش کنید خونه مادرتون و از دلش در بیارید که بدون حساب شما از خواهرتون جداست و ...

اره مادرم به بچه هاش کادو داد زنداداشم ما کاری نداره میدونه اخلاق اونو اخه ظهری که اومدن گفت  فرداشب مادروپدرم برای عیادت خدمتتون میرسم

راستش این خواهرم دختر عموی زنداداشمو خواستگاری کرد برای پسرش ولی اونا خیلی وضع مالیشون از خواهرم بالاتر بود و گفتن پسرت سنش کمه نمیدیم از اون موقع لج کرده

دقیقا برا همینه که میگم شما دعوتشون کنید از دلشون در بیارید و بذارید خواهرتون بدونه اگر بخواد فتنه د ...

ممنون عزیزم لطف کردی با اجازت اسکرین پیامتو برای خواهرم میفرستم تا بدونه کارش چه قدر بد بوده 

اره مادرم به بچه هاش کادو داد زنداداشم ما کاری نداره میدونه اخلاق اونو اخه ظهری که اومدن گفت  ف ...

چه بی منطق. توروخدا آمار رفت و آمد مامانش اینا به خواهرتون ندید اینکه من میبینم یکم نرمال نیست یکدفعه دیدید همون موقع پاشد اومد تونه مادرتون داد و بیداد

ممنون عزیزم لطف کردی با اجازت اسکرین پیامتو برای خواهرم میفرستم تا بدونه کارش چه قدر بد بوده 

عزیزم من نه شنا رو میشناسن نه خواهرتون نه زن داداشتون اما بر طبق اتفاقی که افتاده هر کسی شخصیت خودش رو نشون داده . دیدی که بر خلاف نظر خواارتون تقریبا ۱۰۰ درصد دوستان اینجا حق دادن به زن داداشتون و همه هم گفتن میطلبید برخورد بدتری بکنه با خواهرتون

بفرست هر چقدرم بد و بیراه گفت بهم اشکال نداره چون کلا رفتاراش نرمال نیست

نه بابا چرا بد و بیراه بیخود کنه ما میگیم قبول نمیکنه غروب مادرم نفرینش کرد گفت فکر کردی فردا اینجوری عروس نگه میدارن عروست یه تفم تو صورتت نمیندازه با این اخلاقت  

نه بابا چرا بد و بیراه بیخود کنه ما میگیم قبول نمیکنه غروب مادرم نفرینش کرد گفت فکر کردی فردا اینجور ...

بخدا که منن نیخواستم بنویسم خدا به فریاد عروسش برسه. الان خانواده زن داداشت هزارتا سجده شکر به جا میارن که دختر عموش ندادن به پسر خواهرت