2777
2789
عنوان

من ای که بخاطر ی مگس گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست
پریود نیسی؟😑😂من واسه ی مگس س بار سر خودمو کوبیدم ب دیوار

نه نیستم وای ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

عزیزم یه دری ، پنجره ای رو باز بذار ، بعد با یه چادر یا روسری بزرگ باد بزن سمتش ، هدایتش کن بیرون . همونجوری که وقتی مثلا دود جمع بشه تو آشپزخونه ، از پنجره بیرون میفرستیش . البته قبلش تمام درهای اتاق و سرویس بهداشتی و بقیه جاها رو ببند که جای اشتباهی نره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه مگسه چرا گریه میکنی بالاخره که یجا میشینه با مگس کش میزنی تو سرش راحت میشی  من شب زنب ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاش میشد فیلم بگیرم ازش فقط ببینی چجوری مث روانیا بال میزنه ازین سر تااون سرخونه

درو پنجره ها رو باز بذار سعی کن با مگس کش به بیرون هدایتش کنی البته کاش وقتی هوا روشن بود اینکارو می ...

این خوبه

بخدا نمیشینه یجا دیگ کم کم میخام خود زنی کنم رو هوا میاد یکم میشینه رو پسرم فرار میکنه

نکشش روز قیامت دردشو حس میکنی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کاش میشد فیلم بگیرم ازش فقط ببینی چجوری مث روانیا بال میزنه ازین سر تااون سرخ ...

تا دوساعت داشتم از درد میمردم ولی دنبال جسد عنکبوت میگشتم یهو دیدم یه زنبور از بالاسرم رد شد فهمیدم خوده نامردشه

یجوری با مگس کش زدم تو سرش جدوابادش اومد جلو چشاش شانس اوردم نیشش نمونده تو پوستم لامصب بدجایی هم زده اومده روی گردنمو نیش زده😂

تا دوساعت داشتم از درد میمردم ولی دنبال جسد عنکبوت میگشتم یهو دیدم یه زنبور از بالاسرم رد شد فهمیدم ...

😅😅😅🤣🤣🤣🤣

طلایی محو و کمرنگ

عزیزم پسرت خوبه ؟ تاپیکات دیدم بغضم گرفت🥺

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.
وا 

رجوع کن به برنامه زندگی پس از زندگی شبکه ۴

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐