2777
2789
عنوان

بعد از کات با نامزد ۱۹ سالم...

854 بازدید | 59 پست

لطفا نصیحت نکنید درمورد سن،اتفاقی بود که نباید میوفتاد و افتاد و همینجوریش حالم بده لطفا بدترش نکنین ققط دلم میخواست با کسی حرف بزنم

من و نامزدم ۳ ۴ سال باهم بودیم از بچگیمون [رسمی نشدیم] من براش همه چی تموم بودم و واقعا واقعا از ته قلبم دوسش داشتم اونم میگفت دوسم داره راست و دروغشو نمیدونم...

من خیلی میترسیدم بره دانشگاه چون میترسیدم منو فراموش کنه و دلش هوای کس دیگه ای رو کنه:) دقیقا همینم شد ترم اولی که رفت دانشگاه دیدم همش با همکلاسی های دخترش میره بیرون در صورتی که ۳ ۴ ماه یه بار برای دیدن من نمیاد و همش میپیچونه...

خیلی برای رابطه تلاش کرده بودم ولی بیشترش یک طرفه بود پس گفتم میرم اگه مهم باشم و دوسم داشته باشه برم میگردونه ، ولی بعد ۲ ماه رل زد:))با یکی از همکلاسی هاش ، واقعا واقعا دختره قیافه ای نداره و من ازش خیلی خوشگل تر و خوش استایل تر بودم اینو جدی میگم و اینکه الان ۳ ماهه با اون تو رابطست:)

قسم میخورد که من اخرین دختر زندگیشم و بعد من طرف کس دیگه ای نمیره🥲💔خیلی قلبم شکسته خیلی زیاد..

ی رابطه ی انقدر طولانی انقدر ساده نباید تموم میشد خیلی از خدا خواستم که بهم بدتش ولی به یکی دیگه دادش..

با اون دختری که رل زده هم کات میکنه نه؟:)نمیتونم ببینم که باهمن

اره کات میکنه من خودم از اون ادمایی بودم ک تنوع طلب بودم بهت قول میدم ماه دیگ کات کنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیس کات کنن یا نه

خودت چرا نرفتی دانشگاه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
روابط سن پایین معمولا اینجوری میشن متاسفانه... چون طرف به سنین بالا تر میرسه و میفهمه عه یکم انتخاب ...

ولی من توی بی پولیش و موقعیت بدش باهاش بودم وقتی هیچکس کنارش نمیموند همین که موقعیتش خوب شد و پولدار شد رفت..

سلام عزیزم این جو دانشگاس ک بی جنبه ها سریع توش عوض میشن 

مطمین باش هردوتاشون پشیمون میشن 

توام تمام تلاشتو بکن انقد خودتو بالا بکشی ک ب خودش افتخار کنه ک یروز تورو از نزدیک دیدع

لایک نکن جون دل♥️🙏
ولی من توی بی پولیش و موقعیت بدش باهاش بودم وقتی هیچکس کنارش نمیموند همین که موقعیتش خوب شد و پولدار ...

دقیقا اکثر پسرا همینن

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

اسی متاسفانه باید بپذیری دوتاتون بچه بودین و وقتی رابطه ای ک تو بچگی شکل میگیره رو جدی کنی اغلب نتیجش همینه

من خودم۱۵سالم بود با ی آدمایی بودم ک الان حاضرنیستم نگاهشونم کنم

درضمن جو دانشگاه مخصوصا اگ بری ی شهر دیگه پرتت میکنه توی ی دنیای کاااملا متفاوت

درستش اینه ادم تجربه کنه،معیاراش ثابت شه بعد انتخاب کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بجای رل زدن و تو رابطه بودن 

تو هم درس بخون خودتو بکش بالا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

میخواییش چیکار دیگه 

اونیکه با یکی دیگه به راحتی میگرده دیگه همینه عوض نمیشه فردا روزی با یکی بره زیر یه سقف بازم هنین کارشو ادامه میده ولش کن بره قسمت تو شاید بهتر از این باشه الکی ناراحت نکن خودتو بشین درستو بخون برو دانشگاه خدا رو چ دیدی شاید یکی پیدا شد ک اصلا بدون تو بمیره

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔