2777
2789
عنوان

مادرشوهر دهن گشاد 😐

544 بازدید | 36 پست

بچه ها من زایمان کردم  مادرشوهرم هی میاد متلک میگه چن روزیم ک خونه نبودم بیمارستان بودم نمیدونم چی ب سر شوهرم اوردن انگار شوهرم اصلا منو نمیشناسه شده نوکرشون ولی میگه هر چی گفتن جوابشونو بده ب من نگو حالا دیرور اومده خونمون منم مهمون داشتم  اونم سز شده بود برگشته میگه ترسیدین فلان جاتون گشاد شه رفتین سزارین کردین  منم نخواستم پیش مهمونام جوابشو بدم الان ب خواهرشوهرم پیام دادم ک این حرفارو نزنبن براتون بد میشه دیگ درمانده شدم بنظرتون باهاش چجوری رفتار کنم میاد توخونه خودم متلک میگه و میره 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

سرد و جدی باهاش رفتار کن و محلش نده خیلی

بهم میگن یه سری تصمیمای زندگیت اشتباهه باید با سیاست رفتار کنی ولی من دلم میخاد محبت کنم هوای دوستام بقیه رو داشته باشم دلم نمیخاد با سیاست برم🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که میگه مهم طرفه وخانواده ش تو ازدواج مهم نیست رو زنده می خوام 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷