2777
2789
عنوان

روغن حنظل برای دندان درد بارداری

1408 بازدید | 20 پست

اگه روغن حنظل رو تو گوش بریزم یا یه قطره روی دندونم باعث زایمان زودرس میشه؟؟؟ خواهشا هرکسی میدونه بگه

کلافه شدم از درد

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

وای من یه بار رو دندونم ریختم یعنی مردماااا اینقد دردوحشتناکی گرفت اوژانس اومد مسکن زد بردنم، اگه به عصب رسیده هیچکاری نکن فقط برو دندون پزشکی البته اگه تو سه ماهِ دوم بارداری باشی کارای دندونتو انجام میدن

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بارداری؟

آره

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
وای من یه بار رو دندونم ریختم یعنی مردماااا اینقد دردوحشتناکی گرفت اوژانس اومد مسکن زد بردنم، اگه به ...

یعنی خطرناکه؟ پس چیکار کنم؟؟؟😔سه ماهه دوم نیستم اول ۳۸هفته ام ۱۰روز دیگه زایمانمه

آره

😅😅😅کلا اکثرا سر بچه پسر اینجورین...

منم پسر باردار بودم الان ب دنیا اومده موقعه بارداری رفتم دکترم گفتم نامه بده برم دندونپزشکی که قبولم کنن چون حاملم دندونم خیلی درد میکنه داره میکشتو فلان ی نفر اونجا بود گفت نی نیت پسره گفتم اره گفت منم پسر بوده همین جوری بوده ب دنیا بیاد ددست میشه... منم ب دنیا اومد خوب شد دندونم درد نداشتم دیگه... با اب نمک غرغره کردن دهانشویه ک دکتر دندونزشک بهم داد... قرص کلسیم خودمو نجات دادم چند ماه حاملگی رو

😅😅😅کلا اکثرا سر بچه پسر اینجورین... منم پسر باردار بودم الان ب دنیا اومده موقعه بارداری رفتم دکت ...

واقعا فکر کنم ربط داره...

چون سر دخترم حتی یه بارم دندون درد نشدم

ولی این سری دومین باره که دندون درد میگیرم اونم وحشتناک😰

زایمان ک کردی خوب میشه کارهایی ک گفتم انجام بده

اسم دهانشویه رو یادت نیست ؟ یااز داروخونه بپرسم بهم میگن؟

یعنی خطرناکه؟ پس چیکار کنم؟؟؟😔سه ماهه دوم نیستم اول ۳۸هفته ام ۱۰روز دیگه زایمانمه

به خاطر طفل معصومت ده روز دیگه هم تحمل کن بعد با خیال راحت برو دنبال کارای دندونت😘

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بگو یادم نیس من رفتم دکتر دندونپزشک دکتر داد گفت اخر شب بعد مسواک دهانشویه بقیه مواقع اب نمک گفت بزن گفت موقعی دهانشویه بزن ک تا جند ساعت چی نخواهی بخوری قرص کلسیمم بخور... ب داروخونه بگو بارداری بین چی بهت میده

به خاطر طفل معصومت ده روز دیگه هم تحمل کن بعد با خیال راحت برو دنبال کارای دندونت😘

اگه اینجوری درد داشته باشم خطرناک نیست؟ عفونت وارد خونم نمیشه؟

از دیشب تا حالا تحمل دردم یه طرف بیشتر فکرم درگیر اینه که نکنه عفونت کرده واسه بچه ضرر داشته باشه

اسی ب احتمال ۹۹ درصد بعد زایمان ی مدت چند روز بگذره دیگه درد دندون نداری بجت داره فعلا همه چیز بدنتو میگیره

اگه اینجوری درد داشته باشم خطرناک نیست؟ عفونت وارد خونم نمیشه؟ از دیشب تا حالا تحمل دردم یه طرف بیش ...

نه درد شما رو بچه اثری نداره فقط اگه ابسه کرده باشه اره ممکنه یکم عفونت تو خونت پخش بشه، وگرنه دردخالی که رو بچه تاثیری نداره که اگه داشت درد زایمان مادر باید بچه رو از پا دربیاره😅🤷🏻‍♀️

بگو یادم نیس من رفتم دکتر دندونپزشک دکتر داد گفت اخر شب بعد مسواک دهانشویه بقیه مواقع اب نمک گفت بزن ...

مرسی عزیزم

بدبختی اینه که من چندماهه کلسیم نمیخورم چون کلیه درد میگرفتم حالا از امروز میخورم باز

کلیه درد از دندون درد بهتره