دوستان ما تقریبا دو سال و نیم از زمان کرونا هیچ جا نرفتیم.قرار شد با پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم و بچمو و شوهرم بریم شیراز هوایی.پدر شوهرم بخاطر کارش اتفاقی افتاد کنسل شد و گفت نمیتونم بیام.من توقع داشتم مادر همسرمم بگه چون ما زن و شوهریم نیاد .خانم خوبیه.ولی حق دارم ناراحت باشم؟؟بعد این همه مدت دوست داشتم تنهایی باشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جات باشم از شوهرم قول میگیرمکه یه مسافرت تنهاییم بعدا بریم با روش های دلبرونه ی زنونه😬😁بعدم سفرو سعی میکردم به هممون خوش بگذره سفر دومیمک دیگه راحتتتت .بعدشم مسافرت کلا دسته جمعی خوش میگذره مادر شوهرتونم که میگی خانومه خوبیه پس اذیت نمیکنه که اونم گناه داره 🥺ببریدش
حالا تایمش عیبی نداره .مهم اینه میرید.الان بهشون بگید نیاید که نمیشه اگرم ناراحت باشید فقط به خودتون بد میگذره پس حداقل خوش بگذرون دارید هزینه میکنیدا به حرمت اون هزینش خوش باش حداقل😬😬