2777
2789

دوستان ما تقریبا دو سال و نیم از زمان کرونا هیچ جا نرفتیم.قرار شد با پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم و بچمو‌ و شوهرم بریم شیراز هوایی.پدر شوهرم بخاطر کارش اتفاقی افتاد کنسل شد و گفت نمیتونم بیام.من توقع داشتم مادر همسرمم بگه چون ما زن و شوهریم نیاد .خانم خوبیه.ولی حق دارم ناراحت باشم؟؟بعد این همه مدت دوست داشتم تنهایی باشیم

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم از شوهرم قول میگیرم‌که یه مسافرت تنهاییم بعدا بریم با روش های دلبرونه ی زنونه😬😁بعدم سفرو سعی میکردم به هممون خوش بگذره سفر دومیم‌ک دیگه راحتتتت .بعدشم مسافرت کلا دسته جمعی خوش میگذره مادر شوهرتونم که میگی خانومه خوبیه پس اذیت نمیکنه که اونم گناه داره 🥺ببریدش 

من جات باشم از شوهرم قول میگیرم‌که یه مسافرت تنهاییم بعدا بریم با روش های دلبرونه ی زنونه😬😁بعدم سف ...

با این وضع شوهر من سفر دومی میشه ده سال دیگه🤣

خدایا به امید تو
و اینم بگم از حق نگذریم خانم خوبیه

بذار بیاد و بهونه هم نگیر که هم به خودت بد میگذره هم از چشم شوهرت میفتی

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

فقط خوش بگذرون فقط لذت ببر

هیچی وهیچ کس ارزش نداره ارامشتون بهم بزنه

سالهای سال باشوهرت زندگی میکنی ومادرشوهرت نباشه اینقدر سفر برید به احوال امروزت بخندی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
با این وضع شوهر من سفر دومی میشه ده سال دیگه🤣

حالا تایمش عیبی نداره .مهم اینه میرید.الان بهشون بگید نیاید که نمیشه اگرم ناراحت باشید فقط به خودتون بد میگذره پس حداقل خوش بگذرون دارید هزینه میکنیدا به حرمت اون هزینش خوش باش حداقل😬😬

فقط خوش بگذرون فقط لذت ببر هیچی وهیچ کس ارزش نداره ارامشتون بهم بزنه سالهای سال باشوهرت زندگی میکن ...

عزیزم من شیش ساله ازدواج کردم هیچ وقت تنهایی نرفتیم

خدایا به امید تو