2777
2789
عنوان

سفر با خانواده شوهر حق دارم ناراحت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 38 پست
حالا تایمش عیبی نداره .مهم اینه میرید.الان بهشون بگید نیاید که نمیشه اگرم ناراحت باشید فقط به خودتون ...

چند دفعه هم با خانواده خودم رفتیم مسافرت چون هزینش رو بابام بود و خودمون نداشتیم.ولی من دلم تنهایی میخواست😔

خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جاتون بودم و خانوم خوبیه این یه بارو تحمل می کردم برای چند هفته آینده یه سفر کوچیک دو نفره تدارک ...

عزیزم شرایط شوهرم جوری نیست که اصلا بریم مسافرت اصلا وسیله نداریم دوما مالی ضعیف

خدایا به امید تو
چند دفعه هم با خانواده خودم رفتیم مسافرت ولی من دلم تنهایی میخواست😔

خب الان اینو به همسرت بگی میگه چطور به خانواده من‌ که رسید وا رسید؟چرا با خانواده خودت رفتنی پس دلت مسافرت تنهایی نمیخواست پس داری فرق میذاری بین خانواده هامون اینجوری خیلی بد میشه واست عزیزم 

خب اونها هم‌مثل شما دوساله جایی نرفتن اگه پیر هستن طبیعیه که تمایل دارن با شما بیان مسافرت تنهایی نمیرن خودشون بعدم خب حتما نمیدونن شما خوشت نمیاد یا توقع  داری درک کنن تو باغ نیستن به قولی چون همه چی در طاهر عادی شماها همدمه تعارف زدید بیایید بریم حتما خب از کجا ادم بفهمه 

نمیدونم منظورمو‌درک‌کردی یا نه اینکه شما با من انقده گرم و صمیمی هستی  ‌‌تعارف میزنی که من فکر میکنم واقعا همینه دیگه به ذهنم نمیرسه تعارف بزنم نیام چون فکر میکنم دوست داری من باشم 

بعضی مادر شوهرا دیگه حق خودشون میدونن ک پسرشون ببرتشون مسافرت. منم همیشه درم میخواد با شوهرم تنها با ...

خب من روم نمیشه به شوهرم بگم نیان.

خدایا به امید تو

با امکانات کمم میشه خوش گذروند با اتوبوس و اینام خوبه بخدا ماهام مثل شما باغذا خونگیو این چیزا میریم مسافرت.شمام با امکانات کم یکم تند تند تر برید قرار نیس همه برن هتل پنج ستاره و این چیزا که دورت بگردم

عزیزم شرایط شوهرم جوری نیست که اصلا بریم مسافرت اصلا وسیله نداریم دوما مالی ضعیف

خب الان دوتا راه داری یا ناراحت باشی برا اومدن مادرشوهر یا بپذیری وبه فکر یه سفر آروم وخوش باشی

ناراحت بودن تو را کی میفهمه کی اذیت میشه 

بگو حالا که هست حالا که میاد چی کار کنم حداکثر خوشی را ببریم ببین چه جور میتونی بچه را بدی مادرشوهر ویه سفر یه روزه داخل استانی با شوهرت  بری و...

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خب اونها هم‌مثل شما دوساله جایی نرفتن اگه پیر هستن طبیعیه که تمایل دارن با شما بیان مسافرت تنها ...

میدونم عزیزم 

ولی کلا هر جا بخواهیم بریم حق خودشون میدونن وظیفس که باید بیان

خدایا به امید تو