2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که سنتی ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست
من حتی خیلی نگاهش هم نکردم نمی دونم چرا:/

ببین یه لحظه است به خیلی نگاه کردن نیست تو یه لحظه کوتاه یهو یه چیزی به چشمت میاد .من البته خیلی سنتی نبودم دوستم با برادرش دوست بود منو بهش معرفی کرد ولی خب بالاخره یجورایی سنتی حساب میشه 

من تا ۳ ماه نتونسم باهاش رابطه داشته باشم حتی.

ولی بعدش خوب شدم ولی تا یکسال همش میگفتم کاش باهات ازدواج نمیکردم . ولی خب دارم روی خودم کار میکنم و میگم کاش همون اوایل باهاش خوب برخورد میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه لحظه است به خیلی نگاه کردن نیست تو یه لحظه کوتاه یهو یه چیزی به چشمت میاد .من البته خیلی سنت ...

اهوم. رفتارش حس می کنم دافعه داشت 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من چهرش زیاد به دلم نبود اما خب قبل از خواستگاری یه بار دیده بودمش و تو اون برخورد که اصلا هم صحبت ر ...

آره منم رفتار خیلی روم اثر میزاره. این آدم مودب هم بود حتی،ولی نمی دونم مشکل چی بود. قیافش بد نیست جدا. قدش بلند و خوبه موهاش پرپشته. اما نمی دونم چرا

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من از قدش بوی عطرش خوشم اومد همون جلسه اول ب دلم نشست وگرنه ی دماغ عقابی داش ک افتضاح بود عمل کرد یا مثلا موهاش سفید خودش گف رنگ کردم اینا مهم نبود برام هیچ وقتم دیگ عطر نزد برام ولی قدش ب دلم نشست ک الان پشیمونم کاش قدش خیلی بلند نبود اون ۱۹۰ من ۱۶۳ تفاوتمون زیاد خانوادش مسخره میکنن

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
من از قدش بوی عطرش خوشم اومد همون جلسه اول ب دلم نشست وگرنه ی دماغ عقابی داش ک افتضاح بود عمل کرد یا ...

شاید من خیلی آدم رفتار پسندی هستم. وگرنه این آدم هم هم قد بلنده هم موهاش خوبه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

تو فامیل دیدم پسره عاشق دختره شده ولی دوست نشده با دختره از همون اول سنتی رفته خواستگاری دختره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شاید من خیلی آدم رفتار پسندی هستم. وگرنه این آدم هم هم قد بلنده هم موهاش خوبه

تو ازدواج سنتی اخلاق طرفو ک نمیبینی همون لحظه اولین چیزی ک ب نظرت خوش بیا همون قدو قیافس اگ ب دلت نشسه اوکی بده تا مراحل بعدی اگ ننشسته ک هچی

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
آره منم رفتار خیلی روم اثر میزاره. این آدم مودب هم بود حتی،ولی نمی دونم مشکل چی بود. قیافش بد نیست ج ...

اگه به دلت نمیشینه با زور خودتو راضی نکن بعدا یه وقت پشیمون نشی . اما درکل معیار و ملاکت رو پاکی و اخلاق طرف قرار بده ظاهر تو مراحل خیلی خیلی بعدیه . چون پری دریایی هم که باشه وقتی مال تو بشه برات عادی میشه چهرش اما رفتار و اخلاقش حال هر لحظه ت رو میسازه بد اخلاق باشه هر لحظه و سر هر اتفاقی اعصابتو به هم میریزه حالا اون لحظه اگه خیلیم خوشگل و خوش قد و بالا باشه با اعصاب داغونی که برات ساخته میگی مرده شور قیافتو ببره اما اخلاق خوب وقتی حالت کنارش خوب باشه چهرشو هم خوب میبینی 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖