2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم؟؟؟؟

198 بازدید | 21 پست

به نظرتون باردارم؟😑

دقیق نمیدونم چند وقته که از زمان پریودم گذشته فقط الان میدونم که نزدیک پریودم هست یا شاید هم چند روزی از وقتش گذشته نمیدونم

دو سه شب پیش دلم و رحمم به شدت درد گرفت و نیم ساعت بیشتر نشد که خوب شدم

بعد تا الان فقط نوک سینه هام حساس شده و درد میکنه تا حالا نزدیک پریودم این علائم رو نداشتم

دوبار تا حالا حامله شدم و این علائم رو نداشتم فقط حالت تهوع شدید داشتم چون هر دو تا بچه هام دختر بودن از چند نفری که سوال کردم میگن پسر که باردار باشی نوک سینه هات درد میکنه و ...

بی بی چک زدم اولش منفی بود چند ساعت بعدش که نگاه کردم دیدم یک خطش پررنگه و یک خطش کم رنگ بود 

استرس گرفتم تا فردا که میخوام آزمایش خون بدم

چون بچه کوچیک دارم دو سالشه. خدایی نکرده ناشکری نشه ولی بچه سوم نمیخواستم اصلا 🤕

مبارکه😍❤... 

ایشا صحیح و سالم به دنیا بیاد❣️... 

ارع حتمن برو آزمایش بده صبح... 

وای سه تا بچهههههه!😟

خدابهت صبربدع خدایی!... 

اگ شرایطشو داری خو نگهش دار!.... 

خدایی که به شدت کافیست😍... 
مبارکه😍❤...  ایشا صحیح و سالم به دنیا بیاد❣️...  ارع حتمن برو آزمایش بده صبح...  ...

آخه دیگه اعصابی برام نمیمونه خیلی سخته

اگه حامله باشم که اصلا دلم نمیاد سقط کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دردی ک ب نیم ساعت نکشید رو من اینبار تجربه کردم(باردارم)نمیدونم روز موعدم بود یا یکی دوروز شاید گذشته بود همچین درد شدیدی اومد سراغم ک  خیلی شدید بودروی تخت بودم  حتی یکبار وسط درد احساس کردم ک پریود شدم ولی خبری نشد ،چند بار دیگه هم بخاطر ۳ تا ۵ دقیقه قبل پریود چندبار تجربه کردم درد شکمی رو شاید باردار باشین ولی خیلی خوب میشد یه بی بی چک هم اول صبحی میزدین دوباره.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من سر بارداری اولم که دختر بود سینه هام درد شدید داشت ولی سردومی که پسر شد اونقدر درد نگرفت 

ربطی نداره هورمون های بدن با بارداری تغییر میکنه به یه نحوی هربار احساس میشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خب بعد پریود شدین؟

ن باردارم عزیزم  ولی خوبه شما به بی بی چک دیگه بزنید با ادرار اول صبح یا همون ازمایش رو بدین ،من بی بی چک زود مثبت شد 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊