2777
2789

شیشه شیر ارتودنسی با شیشه شیر معمولی چه فرقی داره؟بچم شیشه ش ارتودنسیه ازاین معمولیا بگیرم واسش قبول میکنه؟پس نمیزنه؟۶ماهشه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه ولی دوروبرم بچه زیاده چطورمگه

خیلی ممنونم که در تاپیک من شرکت کردین وقت گذاشتین

🙏🏼🙏🏼🌸💐🌼

بعضی چیزا بر اساس تجربس  میخاستم به طور کلی بدونم اگه بچه از یه شیشه شیر استفاده کرده باشه مدل دیگه رو قبول میکنه یا نه

بازم ممنونم دوست من

خیلی ممنونم که در تاپیک من شرکت کردین وقت گذاشتین 🙏🏼🙏🏼🌸💐🌼 بعضی چیزا بر اساس تجربس  میخ ...

اره بابا نگران نباش فقط ب سرشیشه توجه کن اگ سفت باشه یا بچه راحت کام نگیره اذیتش بشه یاسوراخاش خیلی تنگ و بسته باشه ممکنه پس بزنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره بابا نگران نباش فقط ب سرشیشه توجه کن اگ سفت باشه یا بچه راحت کام نگیره اذیتش بشه یاسوراخاش خیلی ...

بااینکه بچه شیر خوار نداری خوب بلدی هاا

درسته سرشیشه سفت نباشه 

سوراخش تنگ نباشه 

فردا میرم داروخونه میخرم 

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

بااینکه بچه شیر خوار نداری خوب بلدی هاا درسته سرشیشه سفت نباشه  سوراخش تنگ نباشه  فردا ...

اره عزیزم 

همون اورتودنسی ها ازهمشون بهترن بمروز خراب نمیشن بچع کمتر اذیت میشه مشکلات دندون پیدا نمیکنه مثلا یعده بچه هارو دیدی دندوناشون جلوهست یا عقبه فک رو فک قرار نمیگیره دندوناشون روهم  وانمیسته دندونهای بالا جلو و دندونهای پایین عقبن بخاطر همین سرشیشه های غیراستاندارده

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره عزیزم  همون اورتودنسی ها ازهمشون بهترن بمروز خراب نمیشن بچع کمتر اذیت میشه مشکلات دندون پی ...

اره درست میگی اتفاقا چند روز پیش یه خانمی دیدم دندوناش مشکل داشت

فردا حتما ارتودنسی شو میخرم 💐🌹

اره درست میگی اتفاقا چند روز پیش یه خانمی دیدم دندوناش مشکل داشت فردا حتما ارتودنسی شو میخرم 💐🌹

سعی کن زیاد از شیشه شیرو پستونک اسفاده نکنی استفاده بیش از حد پستونک و امثالهم خودش اسیب میزنه ب فک و دندون 

بچت چن وقتشه عزیزم

سعی کن زیاد از شیشه شیرو پستونک اسفاده نکنی استفاده بیش از حد پستونک و امثالهم خودش اسیب میزنه ب فک ...

۶ماهس شیرخشکیه چاره ای نیست ولی شیشه هاش ارتودنسی هستن بنظرتون بازم به مشگل برمیخوره؟

۶ماهس شیرخشکیه چاره ای نیست ولی شیشه هاش ارتودنسی هستن بنظرتون بازم به مشگل برمیخوره؟

لابد ازبس شیرخشک دادی شیرخشکی کردی بچرو 

الان اصلا شیرتو نمیگیره؟؟