2777
2789
عنوان

🌸مامانایی که بچشون شیرخشک میخوره،یه سوال🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 42 پست
۶ماهس شیرخشکیه چاره ای نیست ولی شیشه هاش ارتودنسی هستن بنظرتون بازم به مشگل برمیخوره؟

ببین الان توسنیه ک کم کم غذاهای کمکی رو مصرف کنه 

اسیب ارتودنسی ها بنسبت بقیه خیلیییی پایینه 

سعی کن بتغذیش برسی درروز فقط یک بار تانهایت دوبار شیرخشک بدی اونم وقتی غذاش آماده نیست یا مجبوری بری جایی نمیتونی بتغذیش برسی شیرخشک فقط مکمله جای شیرو هیچوقت نمیگیره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
لابد ازبس شیرخشک دادی شیرخشکی کردی بچرو  الان اصلا شیرتو نمیگیره؟؟

سینه هام به شیر نیومدن خیلی خیلی کم شیر بودم مجبور شدم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان توسنیه ک کم کم غذاهای کمکی رو مصرف کنه  اسیب ارتودنسی ها بنسبت بقیه خیلیییی پایینه&n ...

روزی یه بار سوپ یه بار فرنی یه بار پوره یه بار سلان میدم

اگه شیرخشک نخوره اب بدنش کم نمیشه؟

سینه هام به شیر نیومدن خیلی خیلی کم شیر بودم مجبور شدم

دراونصورت باید مایعات تامیتونسی میخوردی خرما عالیه و باشیردوش هرچی شیرتو بدوشی بمروز شیرت خیلی زیاد میشه چون اولش شیرنداری بچه ممکنه نگیره و اذیت بشه اونجا شیردوش بدادت میرسه و پستانهاتو تحریک میکنه و شیرت زیادمیشه 

یا شیرافزا بخوری 

ولی مایعات فراوون تاثیرش عالیه رو افزایش شیرت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
روزی یه بار سوپ یه بار فرنی یه بار پوره یه بار سلان میدم اگه شیرخشک نخوره اب بدنش کم نمیشه؟

ن عزیزم شما با سوپو میوه و غذاهای آبکی و خود اب ابمیوه های طبیعی اب بدن بچرو جبران میکنی دیگه عزیزم 

روزی یه بار سوپ یه بار فرنی یه بار پوره یه بار سلان میدم اگه شیرخشک نخوره اب بدنش کم نمیشه؟

روزی یبار شیرخشک بده یبار سرلاک اینا بچتو تقویت میکنن زیاد ازحد نده ک بچت غذاهم شروع کنه بخوره قشنگ رشد کنه

دراونصورت باید مایعات تامیتونسی میخوردی خرما عالیه و باشیردوش هرچی شیرتو بدوشی بمروز شیرت خیلی زیاد ...

من همه کار کردم عزیزم 

فقط یه کار نکردم اونم به عقلم نرسید یعنی کسی بهم نگفت هرجا میگفتم کم شیرم میگفتن گوشت بخور کباب بخور درحالی که من همه ی اینارو میخوردم 

من فقط اب ومایعات نخوردم  از کم ابی بدنم به شیر نیومدم 

ن عزیزم شما با سوپو میوه و غذاهای آبکی و خود اب ابمیوه های طبیعی اب بدن بچرو جبران میکنی دیگه عزیزم& ...

الان که ۶ماهس همه میوه هارو نمیتونه بخوره 

چه میوه هایی بدم که اب بدنش تامین بشه؟

من همه کار کردم عزیزم  فقط یه کار نکردم اونم به عقلم نرسید یعنی کسی بهم نگفت هرجا میگفتم کم شی ...

اره حالا گذشته 

بنظرت اگ بشیر بیای بچت شیرتو میگیره؟

اره حالا گذشته  بنظرت اگ بشیر بیای بچت شیرتو میگیره؟

😔😔بنظرت دیگه به شیر میام؟

الان که ۶ماهس همه میوه هارو نمیتونه بخوره  چه میوه هایی بدم که اب بدنش تامین بشه؟

ببین یسری پستونک هایی مخصوص میوه خوردن بچه اومده برو ازاونا بخر خیلی خوبه کاملاااا نرم و پراز سوراخ

هم کمک میکنه بچه میوه بخوره هم کمک میکنه چیزی توحلق بچه نپره بچه باهاش راحته‌

مثلا انبه پرتقال

هندوانه ک اصلا عالیه برای تامین مایعات بدن میتونی داخلش بذاری 

بچه بافشار کام راحت ابشو میگیره  میخوره 

موزو سیبو خودت له کن یا رندش کن بده بخوره

یا هویج ابشو بگیر بده بخوره

توت فرنگی اینا له کن بده بخوره خیار رنده کن خیلی ریز بده بخوره 

الان که ۶ماهس همه میوه هارو نمیتونه بخوره  چه میوه هایی بدم که اب بدنش تامین بشه؟

همون سوپو مقوی درست کن هم اب بدنش تامین میشه هم تقویت میشه حبوباتو له له کن بده بخوره

ببین یسری پستونک هایی مخصوص میوه خوردن بچه اومده برو ازاونا بخر خیلی خوبه کاملاااا نرم و پراز سوراخ ...

خیلی ممنونم  این کارارو حتما میکنم 

اب هندوانه دل درد نمیکنه

[QUOTE=240608493]اره  اگ کامل خشک نشده باشه[/QUOTEمن شما رو دیر پیدا کردم شاید اگه دوماه پیش بود میشد اما الان دیگه نه دیر شده 

تا دوماه پیش همه مدل خودمو تقویت کردم اما نمیدونم چرا به ذهنم نرسید ممکنه از کم آبی باشه