2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون ببین کلی مشکل داریم تو رابطمون بعد دوسال یه جورایی مجبوریم کات کنیم ولی خیلی سخته حس می ...

ببین عزیزم این حس وابستگی برا همه ما دخترا وجود داره شاید بگم من خودم تا چند سال پیش مث تو بودم نمیخوام نصحیتت کنم ولی دختر جماعت همینه اونقدددددر اومدن ادمایی تو زندگیم و رفتن که تموم شد و منم مث تو فک میکردم اگه فلانی بره دیگه منم تمومم برا همیشه ولی میبینی ک الان سالم زندع در خدمتتم😹😹اینجور افکار برا همه تو یع برهه زمانی وجود داره و اینکه تو هنوووووز بچه ای  دختر ولش کن تمرکز کن رو خودت اگه یمدت بگذره بهت قول میدم اونقد برات کمرنگ میشه حتی فکرشم نمیکنی 

همش ۲۰ سالته خوندم داستانتو.ب من بگو ذهنیتت تصورت از ازدواج چیه ک فک مبکنی نمیتونی بجز اون با کسی دی ...

با ایشونم فکر نکنم خوشبخت شم ۱۰۰ درصد ولی چون دوستش دارم تحمل میخواستم کنم چون من یه چیزایی میخوام تو زندگیم که اون مخالفه یا به سختی راضی میشه واسشون

خانواده منم کلا مخالفن اونم نه پول داره نه چیزی صفره

باید دوتایی سرکار بریم تا درست شه

الانم حس میکنم منو نداشته باشه امیدش از دست میره و منم در حقش بدی میکنم اینطوری 

حال خودمم خوب نیست دلتنگ میشم اخه ۲ سال بودیم باهم

با ایشونم فکر نکنم خوشبخت شم ۱۰۰ درصد ولی چون دوستش دارم تحمل میخواستم کنم چون من یه چیزایی میخوام ت ...

خب باهاش خوشبخت که نمیشی پولم که نداره با یسری چیزا هم مخالفه خانوادتم که مخالفن دیگه چی موند؟این دلتنگی وابستگی هست برا همه هست تو تنها نیستیییی منم خودم شاید دلتنگ کسی بشم ولی وقتی ببینم ارزش ندارع بیخیالش مییشم تو هنوز سنی نداری بچع ای فک میکنی و دست خودت نیست گوشیتو خطتو عوض کن سراغشو نگیر ببین که هرچه زمان بگذره حتی یادتم نمیااااد

شما هم تجربه منو داشتی؟ الان ازدواج کردین راضی و خوشحالین گلی؟

بله داشتم نه ب ازدوواج نکشید چون اونی که اون زمان من تصور میکردم نبود و فقط یه خدا ساخته بودم ازش برای خودم و تموم شد برای همیشع و اون در شرف ازدواجه من فعلا ب  ازدواج فک نمیکنم 😁😁😁

خب باهاش خوشبخت که نمیشی پولم که نداره با یسری چیزا هم مخالفه خانوادتم که مخالفن دیگه چی موند؟این دل ...

اره منم همینطوری حس میکنم 

فعلا نکته مثبتش اخلاقشه که فقط با من خوب و مهربونه همونم چند روزه سرد شده باهام 

همش فکرای الکی میکنم که آهش منو نگیره یا دیگه کلا درگیرش باشم 🤦‍♀️و خوشحال نشم فلان

حس میکنم مادرم دشمنمه که نزاشت بهم برسیم واونم میگه همش اینو که منم باورش کردم🥺

اره منم همینطوری حس میکنم  فعلا نکته مثبتش اخلاقشه که فقط با من خوب و مهربونه همونم چند روزه س ...

فکرتو درگیر نکن دختر تو هنوز ادمای زیادی قراره وارد زندگیت بشن قرار نیست با یدونه خودتو ببازی مادرتم صلاح تورو میخواد مگه ازدواج الکیه والا