2777
2789

پدرشوهرم قبل از پدرمادرش فوت کرده ولی تا اخرین لحظه خرجشونو میداده نه تنها خرج اونارو بلکه ب خواهر برداراشم خیلیییی کمک کرده از خونه خریدن و ماشین خریدن بگیر تا طلاو ...

ولی عمرش قد نداد و قبل پدرمادرش فوت کرد و حالا بعد چن سال پدربزرگ و مادربزرگ همسرمم فوت کردن ، میدونم از لحاظ قانون که واقعا بی عدالتیه هیچ ارثی به اینا تعلق نمیگیره ولی انصاف نیس کسی که یه عمر خرجیه پدرمادرشونو داد و دست همشونو گرفته و کمکشون کرده حالا که دست خودش از این دنیا کوتاهه و پسرش مستاجر و بی پوله از خونه ای که چن میلیارد می ارزه به بچه های اونم ندن... قانونِ مزخرف کشورمون ب کنار انصاف بعضیا کجا رفته واقعا؟!💔🙂

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

این کار رو پدر بزرگ مادر بزرگ زمانی ک در قید حیات بودن باید انجام میدادن وچیزی  ب نام بچه های پسرشون میکردن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که می تونسته خرج بقیه رو بده پس خودش اینقدری داشته که بچه ش نیاز به ارث غیرقانونی داشته باشه.&nb ...

اتفاقا کاملا برعکسه... اونی که همیشه میبخشه و دست و دلبازی میکنه ندار تر از همه اس... وگرنه آدم پولدار همیشه خساست ب خرج میده و همین خساسته که پولدارش میکنه

یعنی از نظر قانون اگه شوهر فوت کنه پدر و مادرشوهر هم فوت کنن به بچه های شوهر از مال پدرشوهر هیچ ارثی ...

اگه بچه ای قبل از پدرمادرش فوت کنه دیگه هیچی به بازماندگانش از ثروت پدربزرگ و مادربزرگ نمیرسه

اتفاقا کاملا برعکسه... اونی که همیشه میبخشه و دست و دلبازی میکنه ندار تر از همه اس... وگرنه آدم پولد ...

این فقط می تونه از یه آدم بی فکر بربیاد. در هر حال الان از نظر شرعی و قانونی خانواده همسرتون کارشون ایرادی نداره. باید پدربزرگ در زمان حیات با در نظر گرفتن همه مسائل مالی به نوه می داده. شما از اول در اون خانواده نبودید و همه چی رو نمی دونید. البته در ایراد کلی قانون با شما موافقم

این فقط می تونه از یه آدم بی فکر بربیاد. در هر حال الان از نظر شرعی و قانونی خانواده همسرتون کارشون ...

پدربزرگش وصیت کرده بود و وصیت نامه رو قرار بود تو جمع باز کنن بخونن ولی اینا چون میدونستن پدربزرگ همسرم واسه نوه هاشم یه چیزایی گذاشته از ترسشون تو جمع خودشون خوندن و به ماها هیچی نگفتن نه مادرشوهرم نه بچه هاش..‌.