2777
2789

من ۲۹ اردیبهشت پانکچر شدم الان چندتاسوال داشتم. چندمدت بایدبگذره تا انتقال بدن؟ چه داروهایی میدن قبلش؟سونو هم میکنند ؟روز چندم پریودی انتقال میدن؟

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هایپر نشده باشی  پریود بعدیت دارو شروع میکنی ولی اگه هایپر بشی دوتا پریودی بعد من هایپر شدم

الان در چه مرحله ای هستی

چقدباید فاصله باشه بین پانکچرتاانتقال

دوتاسونو از روز اول تا چهاردهم پریودیت میگیرن وضعیت رحمت وزمان مناسب برا انتقال بفهمن دارو هم از روز اول پریودیت استفاده میکنی

دوتاسونو از روز اول تا چهاردهم پریودیت میگیرن وضعیت رحمت وزمان مناسب برا انتقال بفهمن دارو هم از روز ...

چه دارویی

من یه هفته دیگه انتقال دارم انتقال سومم هست خدا کنه این بار بشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

اصولا میگن دوتا پریود باید بگذره از پانکچر .سومی انتقال میدی 

دارو بستگی به بدنت داره آسپرین پروژسترون هپارین ویتامینا 

دو الی سه بار سونو میشی 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته