2777
2789
عنوان

در سوگ مادرم...

265 بازدید | 9 پست

امروز هفته اول مامانم بود رفتم مزار. دیر تر از بقیه. دانشجوهام اومده بودن. دوستای قدیمی. خوشحال شدم از دیدنشون. همه چیزا آروم بود مامان. مثل خودت. همه چیزت با ابهت بود و سنگین. کسی گریه نمی‌کرد. همه با آرامش قرآن میخوندن. فقط بعضی حرفا کمی اذیت میکرد مثل اینکه، شما هنوز خیلی به مادر احتیاج داشتید... هنوز زود بود برای بی مادر شدنتون... بذارید موقع اختیاج برسه... تازه جای خالیشو حس میکنید.. چرا توی دل ادمو خالی میکنید.. آخه چه کاری از دست ما برمیاد. دستمون تر همه چیز کوتاهه. تسلیم رضای خداییم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون شاد باشه و خدا به شما صبر بده.

معذرت میخوام که اینو میگم ولی چه آدمای نادونی اطرافتون هستن، با مادر و بی‌مادر دنیا می‌گذره، درسته بدون مادر سخت‌تر میگذره، ولی چاره‌ای نیست. منم درد شما رو کشیدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
روحشون شاد باشه و خدا به شما صبر بده. معذرت میخوام که اینو میگم ولی چه آدمای نادونی اطرافتون هستن، ...

چی بگم گلم. من خیلی سختی کشیدم. میان میگن مواظب خودت باش...اما نمیگن مواظبت باشیم. بگو شما که شرایط منو میدونید. میدونید چه وضعی دارم. اگه نمیخواین کمکی کنید، لااقل دور بایستید. روز تشییع مادرم، نداشتن برم برای تشییع، گفتن تو شرایطتت خوب نیست نباید بری. عقل و هوشم رو از دست دادم، اونقدر صورت خودمو چنگ انداختم که پر شد خون. بعد شوهرم اومد دنبالم طبق قرار قبلی. و آخر مراسم رسیدم! اما اون شخص از سر دلسوزی و بدون اطلاع همسرم می‌گفت تو نباید بری تشییع مادرت! باید بشینی خونه قرآن بخونی... و من چه به سرم اومد که دارن مادرم رو توی خاک میگذارند....... اونقدر خودم رو زدم که اگه صدبار میرفتم تشیییع اونقدر آسیب بهم وارد نمیشد

خداصبرتون بده روحشون شاد دیوانه شدم از بعد رفتن پدرم برای ارامش دلهردومون دعامیکنم

رووح پدر عزیزت شاد. امیدوارم خدا به طریق خودش به دلت آرامش بده. الهی آمین

چی بگم گلم. من خیلی سختی کشیدم. میان میگن مواظب خودت باش...اما نمیگن مواظبت باشیم. بگو شما که شرایط ...

چه اشتباهی کردن دخالت کردن. من و خواهر و برادرم خاکسپاری مادرم رفتیم، گریه و شیون کردیم، از حال رفتیم، ولی رفتیم... آدم باید بره برای خداحافظی، بعضیا چه حرفای بیخودی می‌زنن.

الهی که خدا به دلت صبر بده، ولی امید داشته باش که ما هم یه روزی میریم پیششون، دوباره می‌بینیمشون و بغلشون می‌کنیم 😍

دیگه خودتو آزار نده با این فکرها. حالا که زنده‌ایم، پس خوب زندگی کنیم در حد امکان. بذار روح مامانت با دیدن خوبی شما خوشحال باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وااااای این حرف مردم من همسرم فوت شده سرخاک همه به دخترم می گفتن بمیریم برات چه زود یتیم شدی می خواس ...

االهی چقدر سخت