2777
2789

چند روزه که وقتی نماز میخونم اصلا اون لذتی که قبلاً داشتم موقع نماز خواندن الان ندارم ...خودم حس میکنم بخاطر گناهی که چند روز پیش انجام دادم ..خواهشاً نپرسین چه گناهی..من نمی‌دونستم دارم میرم طرف گناه..مقصر من نبودم ..من چند سال پیش حدود ۱۶سال پیش توبه کرده بودم ولی بازم رفتم طرفش...چکار کنم الان ..برام دعا کنید دوباره شرایطش پیش نیاد که دوباره قرار باشه برم طرفش

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

توبه کن ان شاالله درست میشه دوباره راه توبه همیشه بازه ولی یکی از مراحل توبه اینه که دیگه انجامش ندی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز خوندنتو با دل پاک و پشیمون و قصد عدم تکرار ادامه بده خدا خیلی مهربونه خیلی خیلی بعد از یه مدت ...

ممنون انشاالله که خدا توفیق بده

باید از خدا بخواهی اینهمه گناه کردیم و میکنیم اگه خدا پرده پوشی نمیکرد برای کسی ابرویی نمونده بود خد ...

انشاالله

تلاش جدی کنین برای ترک گناه و به خدا و امام زمان قول بدین و با خدا معامله کنین.
منم هر بار با خدا معامله کردم و گناهی رو نکردم، خدا برام جبران کرده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بسم الله الرحمن الرحیم.

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم.

کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.

اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.

فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.

میشه این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین؟

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

تاپیکام همش درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست.

این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.