2777
2789
عنوان

دردودل

161 بازدید | 22 پست

توروخدا کمکم کنین بگین چیکارکنم مشکل من با مامانمه 

میخوام برم حموم میگه چرا میری حموم میخوام تنها باشم میگه چرا تنها میشینی میخوام بخندم میگه باز چیکارکردی خندیدی میخوام گوشی نگاه کنم میگه چرا اینهمه گوشی نگاه میکنی یه روز که همینجوری بشینیم به بابات میگم گوشیتو بگیره نگاه کنه همیشه هم بخدا کارهایی رو که میگه به موقعش انجام میدم 

نمیدونم چرا همش به من گیر میده میخواییم بریم خرید به من میگه بابات به من پول نمیده خودت برو بگیر به‌خدا اینجوری نیست هروقت پول میخواد از بابام بهش میده وقتی که با من بخواد بره خرید اینجوری میکنه وگرنه داداشام بخوان برن مامانم به بابام میگه پول بده بابام بهش میده همیشه وقتی بابام با داداشام بحثش میشه یه بهونه میاره من وسط میندازه بابام زیاد بهم گیر نمیده نمیگم میزاره هرکاری کنم نه اینجوری نیست اما مامانم بخدا وقتی توی خونه یه کاری میکنم یا میرم حموم یا میخندم یا گوشی دستم میگیرم گیر میده 

بخدا جوری شده که کلا اعتماد به نفسم و از دست دادم بخدا افسرده شدم دوس دارم فقط برم جای غمگین با کسی حرف نزنم تنها باشم فقط خودم 

حتی به قرآن از زبان خود مادرم هم یه چیزی شنیدم که بهم ثابت شد اصلا منو دوست نداره برادرام و دوسشون داره چون دخترم دوسم نداره 

یادمه به روز خونه مامانبزرگم بودیم جمع هم بودیم خاله ام به مامانم گفت که بچه آخ ریتون چرا به دنیا آوردی تو زمون پیری بخدا مامانم برگشت گفت دکتر گفته پسره مامانم گفت باورم نشد دفعه دوم که رفتم دکتر گفت پسره باورم شد به خاطر همین نگهش داشتم بخدا یه بغض عجیبی تو گلوم نشست بخدا دوباره خودکشی کردم اما بازم خونوادم فهمیدن 

توروخدا کمکم کنین فقط نگین برم مشاور یا روانپزشک که نمیتونم چون وقتی به مامانم میگم منو ببره مشاور میگه من خودم مشاور حرفاتو به من بگو ولی من نمیتونم بگم نگین برم مشاور یا روانپزشک چون امکانش نیست کسی نمی‌بره منو 😭😭😭

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

17سال تمام نشدم

من از موقعه ای که یادم میومد تا ۱۸ سالکی همین مشکلو با مامانم داشتم ،  اوضاع من با مامانم بدتر از اینی بود که تو نوشتی 

من تک دخترم و چندتا داداش دارم ، 

نمیتونم برات تعریف کنم که چی بهم گذشت چون تصمیم بع فراموشی تمامممم ۱۹ سال اخیر دارم، من الان ۲۱ سالمه 

ولی الان مامانم جونش به جونم بستت 

وقتی بی عرضگی داداشام براش ثابت شد فهمید پسراش بدردش نمخورن 

ان شالله رفتار مامان تو هم تغییر میکنه 

فقط از این به بعد خیلی حساسیت به رفتار و حرفاش نشون نده و مث کسی که واسش اهمیتی نداره رفتار کن

نه بحث کن نه بی ادبی 

میدونم چقدر دارع بهت سخت میگذره ولی جز تحمل کاری نمیتونی بکنی 

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
من از موقعه ای که یادم میومد تا ۱۸ سالکی همین مشکلو با مامانم داشتم ،  اوضاع من با مامانم بدتر ...

بخدا دیگه نمیتونم تحمل کنم هرچی میشه میندازه گردن من بخدا فک میکنم من تو خونواده یه فرد اضافی هستم نمیگم که اون یکی بچه ها شو بندازه بیرونو  و بچسبه به من نه بخدا اما مامانم اصلا باهام خوب نیست عوض اینکه تو 4تا بچه یه دونه دخترشونم اونم اولین بچه باید باهام خوب رفتار کنه رفتارش خیلی بده باهام بخدا این حرفام هنوز 1دهم از مشکلات منم نمیتونه بگه اما بخدا دیگه تحملم به صفر رسیده🤦‍♀️

ما هم ۴ تا بچه ایم و من تک دختر😂😂 

میدونم تحمل منم به صفر و زیر صفر رسیده ، خونه فراری بودم اصن دوس نداشتم برم خونه 

منم نمیخواستم که منو بیشتر دوس داشته باشه فقط میخواست فرق نزاره که میزاشت بعد میگفت تو حسودی هییییییی 

یه بار یه بطری اب پر قرص کردم که رفتم مدرسه پشت مدرسه بخورم 

که صبحش یادم رفت تو سرویس یادم افتادم که جا گذاتمش و....

هییییی😅😅😅

عزیزم  صبور باش تو ، به بیخیالی تمام بزن هر چی گفت بزار بگه اینقدر بگه که مامانت خودش خسته شه 

خودم فقط تحمل کردم ، مشکل من واسه هیچکی قابل درک نبود واس همین به کسی هم نمیتونستم بگم 

ما هم ۴ تا بچه ایم و من تک دختر😂😂  میدونم تحمل منم به صفر و زیر صفر رسیده ، خونه فراری بودم ...

خدانگهدارتون باشه

بخدا منم دقیقا همینجوریم همیشه سرکوفت می‌شنوم همیشه غرمیزنه بهم مامانم 

بخدا منم تا حالا مشکلمو به کسی نگفتم اما دیگه نمیتونستم تحمل کنم بخدا امروز اولین باره مشکلمو اینجا گفتم و ازتون کمک خواستم 😥😥😥

خدانگهدارتون باشه بخدا منم دقیقا همینجوریم همیشه سرکوفت می‌شنوم همیشه غرمیزنه بهم مامانم  بخد ...

خوب کردی ،اینطوری خالی میشی ، کسی که نمیشناستت و مدام محبور نیستی از بقیه هم حرف و سرکوفت بشنوی ، البته من بگم یه چندباری همیچن غلطی کردم و دربارش حرف زدم بعدش مثثث چی پشمون شدم تف🤦

تو هم تو یه دفتر دردلاتو بنویس که حداقل یکم خالی و اروم شی یا تاپیک بزن شاید یکی واقعا بتونه درست کمک کنه ، من فقط  میتونم بهت بگم بیخیال رفتاراش شو 

ما هم ۴ تا بچه ایم و من تک دختر😂😂  میدونم تحمل منم به صفر و زیر صفر رسیده ، خونه فراری بودم ...

بخدا من یه بار 15تاقرص گاباپنتین خوردم به جون خودم قسم فشارم و آورد 6روی9 دکتره برگشت به خونوادم گفت که کافی بود 1درجه بیاد پایین میرفت کما بابام خیلی ناراحت شد اما بخدا به قرآن می‌فهمیدم گریه های مامانم الکیه و اصلا دوست نداره پیشش بشینمم فقط بخدا چون بابام اونجا بود گریه میکرد بعدشم خودش برمیگرده میگه بچه ها عین انگشتای آدمن همه شونو ببری خون میاد اما فقط یکی بزرگه یکی کوچیک بخدا رفتارو اخلاقش اصلا با این حرفی که می‌گفت سازش نداشت 

خوب کردی ،اینطوری خالی میشی ، کسی که نمیشناستت و مدام محبور نیستی از بقیه هم حرف و سرکوفت بشنوی ، ال ...

بخدا من خیلی سعی میکنم بیخیال بشم 

بخدا من خیلی سعی میکنم بیخیال بشم 

من نمیتونم کارای که خودم انجام دادم رو به کسی پیشنهاد بدم چون خیلی بهم سخت گذشت 

تو هم بهتره راهی واسه خلاصی از این مشکل پیدا کنی و صبور باشی 

ان شالله  مامانت تغییر میکنه❤️

رفتار داداشات باهات چطوره؟

با یکیشون که دعوا کنم تا چند وقت حرف نمی‌زنیم

با اون یکی هم دعوا میکنیم اما چن دقیقه نشده آشتی میکنیم

با آخری هم که 6سالشه اصلا نمیتونم دعوا کنم بشینم گریه  کنم باهام گریه میکنه یه جایی شب بمونم مامانم زنگ میزنه میگه توروخدا یکی رو بفرستم دنبالت بیا خونه ساعت3شبه داداش کوچیکت داره گریه میکنه آبجیم کو 

من فقط بیشتر با داداش بزرگم و مامانم مشکل دارم که مشکل اصلیم مامانمه داداشامو به طرف خودش میکشه تا برعلیه من باشن