2777
2789
عنوان

سومین بچمه ولی

442 بازدید | 52 پست

با تکون خوردنش توی دلم عشق میکنم

تک تک لحظه های که از اول بارداریم تا حالا که پنج ماه گذشته گذروندم حس نابی بوده که باور ناپذیره

نمی‌دونم چجوری بعضیا دلشون میاد و با زخم زبون دل آدم رو میشکنن اونا رو که سپردم دست خدا خودش بلده چکار کنه...

ولی می‌خوام به اون تو دلی قشنگم بگم مامان تورو بیشتر ازهمه دنیا میخواد درست مثه خواهر و برادرند😍

بی صبرانه منتظرم تا دنیا بیای و بگیرند تو بغلم و بو کنم زیر گردنت رو

خدا تو و خواهر و برادرت رو برام حفظ کنه و سایه باباتون روی سرمون باشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوخی😍

قدمش پر خیز و برکت باشه ان شاالله🥰🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا نگهدارش باشه منم سومی همین طور بودم لحظه شماری میکردم دنیا بیاد الان که همه زندگیم هست هر سه تا شون یه اندازه دوست دارم ها ولی این چون کوچیکه خیلی جیگره 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜