2777
2789
عنوان

این آنلاین شاپ چشه

83 بازدید | 11 پست

جمعه گذشته پول زدم گفته ارسال  سه تا پنج روز طول میکشه حالا بهش از دوشنبه پیام دادم یچیزیو تغییر بده دیشب خونده پیامم از حرفاش هم معلوم بود هنو پست نکرده  چیکاکنم خسته شدم یک هفتس پول دادم هنو پست نکرده 

شکایت 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گف اولش پست یا تیپاکس بعد گفتم پست بعد خواستم تغییر بدم ک زود برسه دستم

اینکه خوبه

من یه پیجی بود ازش خیلی خرید میکردم همیشه ام میگفت پست ولی با تیپاکس میفرستاد

اخرین بار تاکید کردم با پست بفرست بعد یه هفته گفت اره وست برگشت زده با تیپاکس فرستادم هزینشم خودم دادم 

بستم رسید هزینشم نداده بود در صورتی که اون اول طبق معمول از من هزینه ارسالو گرفته بود

سره همین دیگه ازش خرید نکردک در صورتی که خیلی خرید میکردم قبلا

زرنگ بازی میکرد ازم به اسم پست ۲۰/۳۰ تومن اضافه میگرفت تیپاکس میکرد ولی

فکر کن با همه ام همین بودا دوستامم همین اتفاق واسشون افتاد

عزیزم اگه فروشگاهه که بگو عوض کنه

فرقی نداره که😐

ولی اگه کاریه که هنری هست و باید درست کنه براتون، از بعد واریز ممکنه شروع کرده و نمیشه تغییر داد دیگه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊