2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانمارکی و نارگیلی

😁😁

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

دانمارکی و نارگیلی

منظورش شیرینی خوردنی نبود لذت های اوایل ازدواج بود 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

هیچی یادم میرفت شوهر کردم میدیدم یکی داره بیدارم میکنه اولش با داداشم اشتباه میگرفتمش اخه تا حدودی شبیه به هم بودن بعد میدیدم صداش فرق داره برگام میریخت یه نگاه میکردم به خونه میگفتم یا خدا اینجا کجاس کِی اومدم اینجا نکنه منو دزیدن..بعد شوهرم بنده خدا بهم میگفت آروم باش عزیزم منم فلانی..(:

دیگه تا چند ماه یا بیدارم نمیکرد یا اگر بیدارم میکرد خیلی ریلکس این کار رو انجام میداد تا من سکته نکنم...

بگم برات بعده ازدواج سره یه چیزایی فکرم خیلی مشغول میشد غذا رو میزاشتم رو گاز یادم میرفت میسوخت (:

البته خونه داریو آشپزیم عالی بودا مشغله فکریم زیاد بود اونموقع‌ها هنوزم بیرون از خونه شاغل بودم..

روزا و لحظه‌های خنده دار زیاد داشتیم....

شاید سوال بشه چرا از خواب بیدار میشدم میترسیدم خب جونم براتون بگه که من نزدیکه سی سال خونه بابام زندگی کرده بودم خداییش خونمو اتاقم عوض شده بود مغزم ارور میداد چند ماه زمان برد تا به شرایطه جدید عادت کردم (:

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..