2777
2789

مگه بقیه شهر ها من کارت ندارن؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه😐

چی میگی من خودم مشهدی یم بابا

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

چرا نشه؟ میشه تو همون باجه ها شارژ کرد

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

منم مشهدیم میفهمم چی میگم چند روزه شارژ من کارت اختلال داره نمیشه شارژ کرد تو اخبار مشهد هم اعلام کردن کرایه نقدی 2000تومن 1000بگیرن درجریان باش

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

♦️تا رفع کامل اختلال سامانه شارژ «من کارت»، مبلغ کرایه نقدی هزار تومان است

👤سیدناصر نعمتی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد:

🔸با ایجاد اختلال در سامانه شارژ من کارت، به سازمان اتوبوسرانی ابلاغ شده است تا رانندگان را از اخذ مبالغ اضافی از شهروندان در ازای پرداخت نقدی بازدارند.

🔸بر این اساس تا رفع کامل اختلال سامانه، مبلغ کرایه نقدی شهروندان همان هزار تومان خواهد بود.

🔸با وقوع این اختلال، امکان شارژ جدید برای من کارت‌ها فراهم نبود که در ۱۰ ساعت اول مشکل حل شد، اما اختلالی در سامانه ایجاد شده که به‌صورت کامل رفع نشده و تا رفع کامل اختلال، مبلغ کرایه اتوبوس در پرداخت نقدی و غیرنقدی برابر است.

👤عباس اتحادی، مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد:
🔸شهروندان در صورت مشاهده تخلف، موضوع را با کد اتوبوس از طریق تماس با سامانه ۱۳۷ شهرداری اعلام کنند تا رسیدگی و با رانندگان متخلف برخورد شود./ایرنا

🔻متفاوت‌ترین کانال مشهد🔻
@mardomemashad

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بقیه شهر ها من کارت دارن یا نه ؟؟؟